2010 szülő anyukák van még olyan rajtam kívül akinek még nincs tervbe kistestvér vagy nem is szeretne?
2010 júniusban szültem és NEM lesz kistesó!Valószínű önző vagyok,de úgy örülök,hogy már "nagy".Meg tudja mondani ha éhes,szomjas.Egyre jobban alszik,eszik mindent stb.
A másik az anyagiak...ebben a mai világban :S .
Én egy Mirena spirállal rövidre is zártam a történetet,nekünk nem kell több gyerkőc :).
A lányom gyönyörű,egészsége,és értelmes.Én is egyként nőttem fel és nem volt az olyan nagyon rossz,mint ahogy sokan állítják.A férjemék többen vannak tesók,de Ő sem vágyik több babára.
2010 áprilisában szültem a fiamat. Annyira szerettem vele babázni, hogy úgy gondoltam, minimum 3 gyerekig meg se állunk.
Sokat rágódtunk a tesókérdésen, végül megoldódott helyettünk, "becsúszott", és egy hónapos most a kislányom.
De többet nem szeretnénk:)
Én érzem magamon, hogy évek múltával másképp fogom gondolni, de most jelenleg még nem tudom elképzelni, hogy legyen kistestvére a lányomnak...ő 2010 októberi.
Viszont soha ne mondd hogy soha alapon, nem mondom, hogy egyszer nem kap el majd egy roham, hogy újra kisbabám legyen. De ha lesz is, nem most, majd 3-4-5-10 év múlva. :)
2010. januári a kisfiam. Második gyerek, tervezett volt. Több gyereket egyenlőre nem szeretnénk. Anyagiak miatt sem, meg hát elég fárasztóak.
A nagyobbik 4 éves lesz februárban. Egyik kicsi másik pici:) Mindegyik tud már hisztizni elég sokat, sajnos.
A nagyobbik sajnos beteg, így Ö több figyelmet igényel amúgy is.
De most jött el azaz időszak amikor már egy darabig eljátszanak kettesben is, bár a végén veszekedés van általában. De már egész jól elvannak egymással.
Mi maradunk 4 fős család.
2010 december végi a kisfiam!
Valószínűleg kis tesó nem lesz,törlesztőnk az egekben,köszönet a mi viktorunknak!
Utolsó:
Jah és persze az sem jó, hogy tesómat látom 2 gyerekkel, hogy nem könnyebb, hanem nehezebb. Szófogadatlanok, rosszak: 3 és 5 évesek. A másiknál 1,5 éves hisztis:( az ém babám mintababa amógy:) és mégis ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!