Terhesseg alatti fogyas?
Ne úgy diétázz, hogy éhezel, hanem változtass sok mindenen. Minden nap mozgás. séta, szobabicikli, vagy ami jól esik.
És étkezz egészségesen. Sok gyümölcs, főleg szénhidrátmentesen.
Én 85 kiló voltam mikor kiderült,hogy 5 hetes terhes vagyok.Én nem fogyókúráztam egyáltalán.Egyszerűen megundorodtam pl az édességektől.12 kilót fogytam a terhesség elején.82 kilósan mentem szülni 41.dik héten.
70 kiló voltam mikor hazajöttem a kórházból a kisfiammal.
háát csajok,én nemtom,de én is fogyok
70 kg voltam,amikor babás lettem,aztán 3 hónap múlva +2,5 kg,most pedig a7. hónap közepén ismét 70 kg.
Csak a pocakom göbölyödik,de rendesen.
Eszem mindent,amit megkívánok,egyáltalán nem fogyózok.
Csak kiiktattam a cukrot,és a fehér kenyeret.
A kislányomat a 27.héten 1100-1280gramm körül saccolta a dokim,és nagyon jól érzem magam.
Kedves kérdező!
Szerintem a Réka tornájától nem fogsz fogyni, de kellemes amúgy :)
Illetve ha van rá módod, menjél el dietetikushoz.
Háziorvosod ad beutalót, ingyenes, én nagyon meg vagyok elégedve, nem éhezek, nagyon egészségeseket fogyasztok, és állítólag nagyon jól nézek ki :) kicsattanósan :)
Nekem is a túlsúly miatt javasolta a nőgyógyászom!
Ha elmész, akkor általában részt veszel egy kiadós oktatáson, és kapsz sok segédanyagot, illetve személyre szabottan kapsz kalória és szénhidrát beviteli előírást.
Nem könnyű de be lehet tartani.
Minden jót, szép babavárást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!