Lehet, hogy kevés magnéziumot szedek? 22 hkm
Figyelt kérdés
Mostanában fáj a derekam és fájdogál a hasam alja. Nem elviselhetetlen de kellemetlen. Ha úgy mozdulok fáj a hasam lent. Csak többet kéne pihennem, vagy szedjek több magnéziumot? Most reggel-este 1-1db-ot szedek a MAGNE B6-ból.2011. dec. 30. 17:40
1/7 anonim válasza:
szedj magesse citri-t(valami ilyesmi a neve), olcsó,jobb. A derekad azért fáj mert szélesedik a medence csontod. Szedhetsz nyugodtan 2x2-t.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Kipróbálom akkor ezt, hátha segít.
2011. dec. 30. 18:02
3/7 anonim válasza:
Majd nézd meg mennyi a magnézium tartalma!Ha jól emlékszem 48 mg!
Én azelső várandósság alatt 2*1 béres félét szedtem (250mg/tabletta)
Most,hogy ne legyen benne B6 (ami hízlal) így magnerotot szedek napi 1-et,mert 500mg van benn!Semmi ilyen tünetem nincs,pedig az elős alatt nagyon szenvedtem,és most vékonyabb vagyok mint az első terhességbelőtt,így biztos most is alakulok!
2éves kislány és 21 hetes pocakcsajszi anyuja
4/7 A kérdező kommentje:
Igen 48 mg van benne. Ezek szerint ez kevés. Én első babámat várom, és vékonyka alkat vagyok. Csak a pocakomra meg cicikre híztam eddig és egyébként minden pillanatát élvezem a várandósságnak csak ez a kis hasfájás aggasztott. Köszönöm a válaszokat, kipróbálok egy másik készítményt.
2011. dec. 30. 19:20
5/7 anonim válasza:
én az első terhességemnél magne b6-ot szedtem,napi 3x 2-t kellet szednem.aztán váltottam béres magnézium+b6-ra mert anyagilag sokkal gazdaságosabb,abból napi egyet szedtem.szerintem próbáld ki vagy szedj többet a magne b6-ból.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor mindenképpen váltok, mert nem mindegy az ára sem. Béres magnéziummal anyagilag is jobban járok. Eddig a Magne B6-ból a 60db-ost vettem 1600.- ft-ért. Nem mindegy.
2011. dec. 30. 20:02
7/7 anonim válasza:
Én azóta vagyok jobban, amióta a béres magne b 6 ot szedem. A sima semmit nem ér, hacsak nem napi 8 szemet veszek be belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!