Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikortól kell védekezni...

Mikortól kell védekezni szülés után? És hogyan?

Figyelt kérdés
(Az óvszertől hideglelésem van .... :(, van valami más módszer?)
2011. dec. 30. 15:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
szerintem aki írta az 5 évet a spirálra az a hormonosra gondolt. abban van hormon is, úgy tudom a legtöbb nőnek ezzel a spirállal meg sem jön. ez 5 évere biztosítja a fogamzásgátlást.
2011. dec. 30. 17:00
 12/15 A kérdező kommentje:
:) köszi, 5. olvasatra még nekem is leesett.... :)
2011. dec. 30. 17:01
 13/15 anonim ***** válasza:
Félre érthető voltam.Az 5. és a 8. is én vagyok.A spirált csak bemásoltam.Mint írtam én gyógyszert szedtem.Féltem fölrakatni a spirált,de most a 2. baba után azt rakatok föl,mert nem biztos,hogy akarunk 3. babát.Szoptatás alatt szettem csak a ceresitet.Utána másik fajtát,de nem tetszettek a leírt mellékhatások ezért hanyagoltam...Szerintem már szülés előtt beszélj a dokival a lehetőségeidről és mit ajánl,mert mint írtam nekem a doki a 6.héten rakta volna föl.Szülés után akkor mész először a dokihoz és addigra szerintem meg kell venni a spirált,ha a mellett döntesz.Pontosan nem tudom.
2011. dec. 30. 18:42
 14/15 A kérdező kommentje:
Én nagyon tartok a spiráltól :(.... Anyámból egyszer elkezdett ömleni a vér mise közepén, a kórházig meg se álltunk. Na az ilyen nekem nem hiányzik.
2011. dec. 30. 18:46
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekem Mirena hormonos spirálom van,a szülés utáni 6.héten tette fel a dokim.5 évig nyújt védettséget a hormontartalma és utána már csak sima spirálként működik.A mensim 2 nap és elég egy tisztasági betét,nincs görcs,fájdalom.Szoptatás alatt is bátran használható.És 99% a megbízhatósága.Imádom!

Egy hátránya van ,nagyon drága.De nekem nagyon meg is éri,mert ha kiszámolod a gyógyszert v.óvszert még többe is jössz ki 5 év alatt.

2011. dec. 30. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!