Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem végzik normálisan...

Miért nem végzik normálisan az orvosok a dolgukat?

Figyelt kérdés
Ma voltam a nőgyógyászaton a Kenézyben , 6 hkm vagyok. Bementem az ambulanciára, ott megvizsgált az orvos, de alig hallgatott végig, hogy elmondjak mindent, folyton közbe vágott, elkoszont. Felküldtek uh-ra. Hazaértem és ugye nem volt időm ott végigolvasni a papírokat, most olvasom hogy még az uh után vissza kellett volna menni le az ambulanciára , ahol persze elkoszontek, és senki nem mondta hogy vissza kell mennem oda. Első babát várom, nem tudtam mit hogyan kell csinálni, miért nem tudják normálisan elmagyarázni? :S
2011. dec. 30. 13:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Azért én nem sajnálnám annyira szegény csóró dokikat, pláne a nőgyógyászokat... igen, az alap fizujuk valóban nem valami sok, de annyi pénzt tömnek a páciensek a zsebükbe adómentesen, hogy jobb, ha egy szót sem szólnak. Nálunk a kórházban dolgozó nődokiknak mindnek nem akármilyen háza, autója van, külföldön nyaralnak heteket, télen síelnek, teniszeznek, lovakat tartanak és még sorolhatnám. Szegény meg nem fizetett orvosok, mindjárt sírok. De ha azt akarom, hogy kicsit is foglalkozzanak velem, akkor be se megyek az ambulanciára, sztk-ba, hanem megyek a magándokihoz.

Nem sajnálom egyáltalán az orvosokat, ha valakiket igen, akkor az ápolókat inkább. Végzik a sokkal nehezebb munkát fillérekért és ők még csak hálapénzt sem kapnak mellé, esetleg egynémely betegtől egy doboz csokit...

2011. dec. 30. 15:37
 12/17 anonim ***** válasza:
Hát nekem nyolc lelkiismeretes orvos nem vette észre ultrahangon, hogy a fiamnak vesetágulata van, plusz azt sem, hogy a köldökzsinór keringésével is van valami. Ezek az orvosok a magánrendelésükön mind nagyon lelkesek és körültekintőek. Ki érti ezt? Csak az sztk-ban butulnak meg.
2011. dec. 30. 15:51
 13/17 anonim ***** válasza:
Nekem is ez a gondom. A férjem lábából operáltak ki egy daganatot, amikor a dokihoz bement a szakrendelésre, azt mondta neki, hogy a kórházban nincs olyan műszere, amivel meg tudná nézni, hogy szabad-e hozzányúlni, de menjen el a magánrendelésére, ott van. Ott persze minden különösebb műszer nélkül megállapította, hogy kivehető és azonnal, ambulánsan ki is vette csekély 30 ezerért...
2011. dec. 30. 16:02
 14/17 A kérdező kommentje:
Dr Kiss Ferenc "vizsgált meg". Mostmár biztosan magánorvoshoz fogok menni..
2011. dec. 30. 16:38
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Tudjátok, csak az a baromi durva szerintem, hogy iszonyatos mennyiségű tb-t befizetünk az évek folyamán, elvileg azért, hogy ellássanak minket, ha baj van, de ha nem magánbetegként megyünk, meg lehet dögleni, tisztelet a nagyon kevés kivételnek. :-(
2011. dec. 30. 17:08
 16/17 anonim ***** válasza:

Dr Boros Miklóst ajánlom neked a 32 hkm, bármi kérdésed van írj nyugodtan:)

Kiss Ferencről nincs tapasztalatom... pedig elég sok doki keze alatt megfordultam már...

2011. dec. 30. 17:19
 17/17 anonim ***** válasza:
Én nem kismama vagyok, de egyik héten elmentem az sztk-ba ultrahangra. A doki olyan rosszul dugta fel, a nevezzük gépnek, hogy feljajdultam. Erre Ő, "mi van, nem erre számított." Annyira rosszul esett, mint egy állattal úgy bánnak. Bocs az off-ért.
2011. dec. 30. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!