Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Uh alatt mikortól nézik a...

Uh alatt mikortól nézik a baba súlyát?

Figyelt kérdés
Szt. István kórházba járok uh-ra, most vagyok 21 hetes. Mikortól fogják mondani, hogy mekkora a babám? Egyáltalán Istvánban mérik? Mert előző terhességem 5 éve volt, akkor Dombóváron csinálták az uh-kat, és ott nem volt suly becslés.
2011. dec. 29. 19:36
 1/8 anonim ***** válasza:

Magándokim a 16. héttől mondta a súlybecslést, de mikor sztk-s dokinál voltam, ott soha nem mondtak szinte semmit.

Ha érdekel, esetleg kérdezz rá, hátha megmondják.

2011. dec. 29. 19:43
 2/8 anonim ***** válasza:

Kórházba jártam be mindig és ott 32. héttől nézték 'szigorúbban'. Akkor már igen csak szóltak, ha az átlag érték alatt volt. (Nekem legalábbis, hiába ettem sok fehérje alapú ételt)

Előtte is nézték, de akkor inkább a többi értéket tartották fontosnak.

2011. dec. 29. 20:40
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Azért kérdeztem, mert itt olvastam, hogy 24 hetesen mérték a babákat.
2011. dec. 29. 21:10
 4/8 anonim ***** válasza:

Igen, de lehet hogy csak magánorvosnál. Ott inkább szokták mondani.

Neked nincs magándokid?

2011. dec. 29. 21:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Én 24. hétben vagyok, tegnapelőtt voltam UH-n, egy halom mindent mért centikben, de súlybecslés nem volt. Szerintem ilyenkor nem túl releváns, mert még hátravan 16 hét, ami alatt előre megmondhatatlan, hogy mennyit fog hízni, nőni.
2011. dec. 30. 09:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Debrecenben a 24.héten már mondták tájékoztató jelleggel, de a leleten még nem volt rajta.
2011. dec. 30. 09:45
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Nekem nincsen magándokim, mert az előző terhességemnél is fogadtunk, és a szülés idején elment nyaralni. Ha a szülésznő olysn, amilyennek lennie kell, ő fog kapni, de orvost nem fogadok!
2011. dec. 30. 15:02
 8/8 anonim ***** válasza:

Én voltam még 14hetesen UH-n, és már azon a leleten is rajta volt a baba becsült súlya. :) Akkor 96 gramm volt. :)))

De azóta a 18, 22, meg ahány uh-n voltam mindegyik leleten ratja volt, hogy kb mekkora súlyra becsülték a babát. Most vagyok 33hetes.

2011. dec. 31. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!