Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az anyuka egezsege befojasolja...

Az anyuka egezsege befojasolja a baba meretet, sulyat, egezseget?

Figyelt kérdés
Kicsi korom ota sulyos asztmas vagyok!terhesseg elott par evig kimaradt volt vagyis nem volt nagyon szuksegem a sprayre.A terhessegem 6.honapjatol naponta tobbszor is kell hasznaljam a sprayt(ventolin),mert fulladok.Felek hogy ez kihat a babamra!
2011. febr. 10. 22:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Ne aggódj!

Az aggódással többet ártasz, mint a sprayvel.

Sok sikert a babához! ;)

2011. febr. 10. 22:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Szintén asztmás....

Menj el orvoshoz, és kérj olyan gyógyszert, amit terhesen és szoptatás alatt is használhatsz. Szerintem Pulmicortot fognak felírni az az általánosan elterjedt.

Viszont gondolom senki nem mondta még, ha beindulnak a fájások erősnek kell lenned és NEM használhatod a Ventolint. Gyengíti a fájásokat...a továbbiakat nem részletezném.

2011. febr. 10. 22:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Bocs lemaradt...a babám teljesen egészségesen, és teljesen normál méretekkel született meg. Úgyhogy nem befolyásolja.

Boldog babavárást!

2011. febr. 10. 22:58
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj,a szervezeted nagyobb igénybevételnek van kitéve. Több vért keringet,jobban dolgozik a szív,magasabb a pulzusszám,ezért kell a spray is többször. Amig kapsz levegőt,addig babáddal is minden OK:) Én orrspray-zek bár tudom közel se ugyanaz,mert mindig be van dugulva az orrom olyan szinten,hogy enni-inni is nehezen megy. Meg van duzzadva az orrnyálkahártya a hormonok és a vérbőség miatt:S
2011. febr. 11. 07:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!