Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan kismama, akinek...

Van itt olyan kismama, akinek deréktáji idegbecsípődése van/volt?

Figyelt kérdés
Mit tettetek a fájdalom ellen? A terhesség előrehaladtával milyen irányba változtak a dolgok?
2011. dec. 29. 12:50
 1/7 anonim ***** válasza:

Igen, én! :)

Nem tettem semmit, erőltettem a sétát, és mikor a kicsi odébbhúzódott, elmúlt. Néha előjön, 2-3 órára, akkor borzasztóan fáj, de valahogyan kibírom!

2011. dec. 29. 12:54
 2/7 anonim ***** válasza:
nekem a második trimeszterben kezdödött, olyan durván hogy többször össze estem, aztán kb 1 hónapot tartott és sokkal jobb lett. majd az utolsó trimeszter vége felé sokkal enyhébben vissza jött, de akor nem estem már össze.
2011. dec. 29. 12:54
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Akkor kb azt lehet tenni ellene, amit én is teszek: próbálok mozogni, akkor is, ha a fájdalomtól a szemem szökik ki...

Sokszor az ágyban nem tudok megfordulni.

Nekem is második trimeszteri a dolog (23. hét), abban reménykedek, hogy ha jobban begörbül a gerincem, majd nem ott fog nyomni, ahol most, és kiszabadul az ideg.

Minden jót!

2011. dec. 29. 13:04
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem akkor volt, amikor terveztük a második fiamat, nem volt még biztos a terhesség, de gyanítható. nem kaphattam semmi gyógyszert, így ki kellett pihenni... Anyósom az Árnika krémet javasolta, de nem tudom, hogy az használt, vagy néhány nap múlva magamtól is tudtam volna mozogni :) Néha-néha még előjön, de már nem annyira erősen, mint akkor.

Van egy krém, Perskindol a neve (csupa természetes anyagból van), kérdezz rá patikában, terhesség esetén használható-e.

2011. dec. 29. 13:05
 5/7 A kérdező kommentje:

Párom is bekent párszor eukaliptuszos krémmel, az legalább elzsibbasztott. :)

Amúgy az összeesés határán voltam én is már, egyszerűen nem tart meg a jobb lábam. Nagyon durva. Az elmúlt napokban már írtam ki kérdést de nem kaptam rá választ, nekem a farkcsontom le van törve, ma kiköbözték a dokik, hogy ez okozza a becsípődést, csak kezelés szempontjából sokat nem segítettek. Vonogatták a vállukat, hogy terhesen ez ellen nincs mit tenni.

2011. dec. 29. 13:13
 6/7 anonim ***** válasza:

második vagyok

nekem nem tartott a fájdalom.

nekem becsipödött, ez annyira erös hirtelen fájdalom volt hogy össze estem, vagy csak egy bekakiltam pózba összegörnyedtem. munkahelyemen vicces volt, így menni, de ez nekem pillanatokig tartott, ahogy felálltam, vagy kiegyenesedtem már a fájdalom elmúlt.

általában egyhelybe állásnál pl egyik irányba fordulásnál volt. amikor a lábam maradt egyhelybe csak a felsötestem fordult. ami ebben jó volt, hogy ilyenkor álltam általában így amikor teljesen össze estem már volt hasdam és pont az ágyra estem rá.

2011. dec. 29. 13:22
 7/7 A kérdező kommentje:

Nekem non stop van egy alapfájdalom, ami erősödik ha mozogni kell. Már lassan 3 hete. A nődokim kiakadt, amikor nem tudtam az UH-hoz lefeküdni.

Amikor volt a sérülésem, mondták, hogy a terhesség alatt kellemetlen lesz, de ez nem a kellemetlen kategória, hanem a borzalmas...

2011. dec. 29. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!