Fotucsok kérdése:
Mi a véleményetek a Lelle és a Hanga keresztnévről?
Figyelt kérdés
2011. dec. 28. 15:42
21/24 anonim válasza:
A Hanga nagyon szép, de ez a név is nagyon gyakori a mostani picik körében és belőlük is ugyanúgy sok lesz majd. Hannát pl. egyet sem ismerek, de tudom hogy gyakori. De a Hanga amúgy gyönyörű szerintem. A Lelle viszont nem tetszik egyáltalán.
22/24 anonim válasza:
Egyik sem tetszik.Vannak szép magyar női nevek, de ezek nekem nem jönnek be.Én csak egy Csengét ismerek a falunkban, erre nem gyakori, és szebb mint a Hanga.Hannát sem ismerek, hiába írják hogy milyen gyakori, nagy a szórás.Mióta bejött divatba az ősi magyar név adása, minden második kicsit Zsombornak, Botondnak, Kincsőnek hívnak.Úgyhogy aki arra számít hogy az ő gyereke hű de milyen különleges nevű lesz, lehet rosszul teszi, mert a divatot sokan mások is követik.
Én pl. olyan nevet adtam a fiamnak ami nekem tetszett, soha nem néztem hányadik helyen van, nem csináltam belőle nagy ügyet, ha van másik két kisfiú akit így hívnak az oviban akkor mi van....Sokan eltúlozzák már ezt is.
24/24 anonim válasza:
Nekem pedig Hannám van-13 éves.Első Hanna a pici falunkban..azóta még két kislány kapta ezt a nevet...Van,aki Tom és Jerryre asszociálnak,mások Honti Hannára,esetleg Hannah Montanára,de kedvenc beceneve a Hangya....úgyhogy ez ne játsszon szerepet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!