Fotucsok kérdése:
Mi a véleményetek a Lelle és a Hanga keresztnévről?
Figyelt kérdés
2011. dec. 28. 15:42
1/24 anonim válasza:
Nekem mind a kettő nagyon tetszik.
A Hanga fel is merült a névadáskor, de már régóta volt egy másik magyar név ami tetszett, és ezt kapta a lányunk.
2/24 anonim válasza:
Nekem is tetszik mindkettő. A férjem kicsit nehezebben fogad be dolgokat, és neki a Lelle túl meredek, de a Hanga neki is nagyon tetszik. Nálunk is felmerült lehetőségként mindkettő :)
3/24 anonim válasza:
Balatonlelle és a mocsár jut róla eszembe. Miért akartok kitolni a szegény gyerekkel?
5/24 anonim válasza:
Jaj már miért lenne kitolás, gyönyörűen hangzó, szép magyar nevek és nagyon nőies is a hangzásuk. Nekünk is toplistás volt mindkettő csak a vezetéknevünk L el végződik és a Lellével rosszul hangzott a Hanga meg gyakorlatilag pár nappal lett volna a szülinapja előtt úgyhogy így egy másik magyar lány nevet választottunk.
Szerintem nagyon szép nevek!!!
6/24 anonim válasza:
Nekem tetszik mindkettő.
Minden névhez lehet olyan asszociációt társítani,ami miatt "kitolás"nak mondható.
Ikreknek tervezitek,vagy épp e kettő közül választanátok?
7/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm aranyosak vagytok!! Aki más magyar lánynevet választott, az mit? :)
2011. dec. 28. 16:05
8/24 anonim válasza:
Akiknek listás nevek voltak ezek,de aztán más nevet kapott a kis hölgy-megmondjátok,hogy hívják?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!