Mi a véleményetek a Lelle és a Hanga keresztnévről?
Szia!
Nálunk a második (20 hkm vagyok) lányunkál került szóba a LElle,de a férjem azonnal elvetette :(
Nekem a Zilleis nagyon tetszik,de arról a ZIL jut eszébe gy az is veszendőbe ment :(
Az első lányunk Fanni Anna
A második Kitti Beatrix lesz! Már az új cég is ezekbőla nevekből van kirakva esélyam sincs módosítani :)
( Anna Beatrix családi "adomány",nem választottuk,kaptuk :)
Hanga: Hangya
Lelle: Balatonlelle
Bocsi, nem tetszik. Még a hangzásuk sem tetszik.
Azért nem ismertek még senkit, aki ezeket a neveket viseli, mert most kezdenek ezek a nevek "divatba jönni". Ettől még mindkettő szép magyar név. Nem attól lesz magyar név valami, hogy sűrűn választják. :):) Utána kéne járni, mielőtt válaszolnak bizonyos emberek. Egyébként a mi kislányunk Hanga lett, Csengéből már millió van, mire Hanga 3 éves lesz, már neki is rengeteg névrokona lesz. :) Nagyon szép nevek, nem tudom miért jobb egy jennyfer, miranda, vagy mit tudom én még milyen abnormális neveket tudnak adni egyesek.
Ám a környezetünkben is voltak ilyen okoskodók, így meg úgy el volt ájulva, hogy az Ő unokája magyar nevet fog kapni. Mikor szóba került, hogy fogják hívni a kislányunkat, megkérdezte, hogy magyar nevet nem találtunk?? Na ennyit a nagy magyarságáról. Ha valaki nincs tisztában valamivel, ne szólj szám, nem fáj fejem! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!