Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az alhasam bal oldala néha...

Az alhasam bal oldala néha fáj. Tegnap még olyan tűszúrásos érzésem is volt, amit annak tudtam be, hogy biztos ideges voltam, és azért. De ma a munkám végén ugyanezt éreztem. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Lehet,hogy azért,mert túl sokat dolgozom, /napi 10 óra fizikai munkát végzek,mert cukrász vagyok/ vagy a szalagok nyúlnak,vagy a méh növekszik? Vagy miért?

Holnap leszünk a betöltött 28.hetünkben,és első babás vagyok,ezért nem tudom még,hogy mi miért van...

Előre is köszi a válaszokat!

2009. máj. 20. 18:04
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem tudom,de az biztos ,hogy a szervezeted figyelmeztet ,lasítanod kell a tempón!ha egy két nap visszafogott nap után is fáj a pocid,akkor inkább menj el dokihoz! ne kockáztass!
2009. máj. 20. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!