Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most akkor hogyan számoljuk a...

Most akkor hogyan számoljuk a hónapokat?

Figyelt kérdés
22 hetesen hányadik hónapban vagyok?Ha 10 hónap a terhesség, akkor mikor vagyok a 9. hónapban?
2011. dec. 27. 18:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Huh, nem is tudtam, hogy erre ilyen sok szamitas letezik.

Nekem az volt a legegyszerubb, hogy az utolso mensim ota eltelt honapok szamat mondtam. Az utolso mensi datumat ugyis mindenki fejben tartja terhesen, jo esellyel a mai nap datumat is. Szoval igy sokat szamolgatni sem kell.

Tehat ha mondjuk neked julius 26-an jott meg az utolso mensid, akkor 5 honapos vagy most. Es beleptel a hatodik honapba. Ennyi.

2011. dec. 27. 22:00
 12/13 anonim ***** válasza:
94%
Én úgy számoltam,hogy pl megjött júni 12-én utoljára,akkor júli12-én egy hónpos, aug.12-én két hónapos, szept12-én három hónapos..stb.. voltam. Így kijött,hogy márc 12 én voltam 9 hónapos,de 20-ra voltam kiírva.Ott az egy hét csúszás már nem számít.
2011. dec. 28. 09:03
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Én hetekben számolom, de ha nagyon hónapban akarom, akkor úgy nézem, hogy júl. 27-én volt meg utoljára, tehát aug. 1. hónap, szept. 2. hónap stb. Most vagyok 21+4 hetes, hónapban pedig a dec. az 5. hónap. Mivel május 3-ra vagyok kiírva, így pont úgy jön ki, hogy április a 9. hónap. Amúgy meg mindegy, senki nem fogja azt mondani, hogy hazudsz és nem is vagy ennyi meg annyi hónapos! :-)
2011. dec. 28. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!