Ehetek terhesen zöldborsót, nyersen? (nem pár darabot, mert nagyon szeretem) Nem ártok vele? 17 hetes.
Figyelt kérdés
2009. máj. 20. 14:47
2/5 anonim válasza:
Szia!
A terhesség alatt is szabad mindent enni,ami csak jólesik,persze mindenből mértékkel.Engem nyersen felfúj a zöldborsó,ezért nem próbálkozom vele,de ha nagyon kívánod egyél nyugodtan.De hangsúlyozom: Mértékkel!
Üdv:29 hetes km
3/5 A kérdező kommentje:
Engem nem puffaszt, ahogy a karalábé sem :)
2009. máj. 20. 14:59
4/5 anonim válasza:
én is imádom, terhesen is ettem, semmi bajunk nem lett.
5/5 anonim válasza:
Én is úgy tudom,hogy lehet enni,csak nagyon pufi leszel tőle,de ha otthon vagy és jöhet a pukkancs,akkor ok:D
Amúgy engem meg terhetlenül is minden felfúj,kivi leszek mi lesz velem ha teherbe esem:DBele sem merek gondolni XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!