Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális ha nincs semmi...

Normális ha nincs semmi tünetem azon kívül, hogy a bal mellem kezd érzékeny lenni? A jobb még nem annyira. Ez nem baj? 6hkm

Figyelt kérdés
2011. dec. 26. 20:12
 1/6 anonim ***** válasza:
igen, később még lehet, nekem a 7. héttől jöttek a tünetek :S
2011. dec. 26. 20:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Csak picit ideges vagyok,mert már volt egy vetélésem. Talán még annyi,hogy NÉHA ha valami édessel kívánnak a hideg is kiráz. De semmi hányingerem nincs.
2011. dec. 26. 20:14
 3/6 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg, minden terhesség más.

Van, akinél erös hányással kezdösik, van aki ikreket vár, mégsem volt hányingere sem. Változóak vagyunk.

Amugy még esélyes vagy ezekre a tünetekre, mert még mindig folyamatosan nö a hormonok koncntrációja a szervezetedben.

Én 8 hetes múltam és ma volt erös hányingerem, eddig nem.

Az elözö terhességemnél sem hánytam és nem igazán voltam rosszul.

Boldog babavárást!

2011. dec. 26. 20:26
 4/6 anonim ***** válasza:

első vagyok, egyszer sem hánytam! soha, csak fintorgásom volt.

székrekedéses panaszaim voltak 8. hét körül, illetve cicifájdalmaim 7. hét után.

2011. dec. 26. 20:27
 5/6 A kérdező kommentje:
Remélem minden rendben lesz. Jövőhéten megyek dokihoz. De hogy UH-ra mikor megyek azt nem tudom,mert az sztk-ban nincs,csak a kórházban.
2011. dec. 26. 20:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem is így volt, én ezt annak tudtam be, hogy a bal felem erősebb (bal kezes vagyok) és az érzékenyebb.

Nem hánytam. Nekem az volt a terhes tünetem, hogy nagyon hullott a hajam, reggelre jobban ki voltam száradva, szerettem a párom vállon öklözni xd (szerintem ő is szerette...) az első trimeszterben.

2011. dec. 26. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!