Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet, hogy be kéne mennem a ...

Lehet, hogy be kéne mennem a kórházba? 13 hetes vagyok, jobb oldalt elkezdett szúrni és lüktetni a hasam, aztán elmúlt és most nyomásra nagyon érzékeny. Mitől lehet?

Figyelt kérdés

Nekem a terhesség előtt folyamatosan cisztám volt, úgy emléxem mikor így fájt akkor is az volt.megvárhatom én ezzel a holnapot h elmenjek az orvosomhoz vagy most rohanjunk be az ügyeletre?!mert végülis annyira nem érzem "vészesnek", csak félek h a babucimnak vmi baja lesz.

De a másik h lehet ilyen fájdalom kajától?! :-SS én már nemtom.

2009. febr. 22. 21:28
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Én a nyugalmam és a babám érdekében nem várnék holnapig, ha úgy érzed, hogy valami nagyon nem oké akkor menjetek el az ügyeletre és nézenek meg.
2009. febr. 22. 21:33
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
nekem is fájt és szurt a jobb oldalon sokáig. tágul a méhed és a nők 80 %-ának van cisztája azon az oldalon ahonnan a pete kiszababdul, az szokott felszívódni a 12-13. hét végéig. attól is fájhat ám. Ne aggódj!! el fog múlni... ha mégis izgulnál nagyon akkor menj el dokihoz!
2009. febr. 22. 21:34
 3/28 anonim ***** válasza:
100%
Egy z betű lemaradt. :)
2009. febr. 22. 21:34
 4/28 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Még nem vérzel,görcsölsz addig ne izgulj!!!!

Szerintem nyugodtan várd meg a holnapot,mert ha elmész,akkor lehet,hogy majd csak néznek,h minek jöttél!

Nem kell túlparázni a dolgokat!

2009. febr. 22. 21:35
 5/28 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nyugi! Nincs semmi baj, ne sokkold magad! Nekem is minden második hónapban volt cisztám a babám előtt. A várandósságom idején is volt, de segített a hormon miatt....

Lehet a fájdalmadnak az oka ez is. Nekem szintén nyomásérzékeny volt eleinte. Szerintem csak a saját magad megnyugtatása végett is menjetek el egy dokihoz most! Inkább feleslegesen 100*, mint okkal egyszer sem! Ezt az én dokim mondta és nagyonis igaza volt. Ne idegeskedd végig az éjszakát! Szerintem úgyis csak azon járna a fejed... Saját tapasztalat:).

Üdv és ne aggódj!

2009. febr. 22. 21:35
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is menj el most,mert ha végigaggódod az éjszakát,abból baj lehet...Inkább menj be,h megnyugtassanak!
2009. febr. 22. 21:38
 7/28 A kérdező kommentje:

csak kellemetlen és "nyomósan fáj".nemtom mit csináljak, mert itt helyben már voltunk az ügyeleten, mondták h feküdjek be, majd (!) megvizsgálnak és én elutasítottam, mert úgyis csak reggel lett volna belőle vmi, mert a doki egyedül volt, meg látszott rajta h magasról leszar.itthon is tudok aludni és hamarabb beérünk a kórházba, mint az a doki odajönne hozzám ha vmi baj lenne. a nőgyógyászomat meg nem érem el.

Amúgy nyomásra kisugároz a gyomrom és a derekam felé.

télleg ciszta lehet?

Köszönöm a gyors válaszokat!!

2009. febr. 22. 21:41
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél egy langyos fürdőt és próbálj meg ellazulni, el kell, hogy múljon. Nekem is volt cisztám, azt mondják elég általános dolog, úgyhogy ne izgulj. Olyan görcseim voltak, hogy görnyyedtem a széken és levegőt sem tudtam venni. Aztán elmúltak és most van egy makkegészséges fiam. Próbálj megnyugodni, ha nagyo nem múlik, csak akkor menj be, de holnap persze mindenképp.
2009. febr. 22. 22:02
 9/28 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Nem akarlak megijeszteni, de 14 hetes várandósan ilyen tüneteket éreztem egy éjszakán át, reggel egy óra alatt hirtelen bedurvult.

8-kor vettek fel a kórházban a sürgősségin, és 10-kor már a műtőben voltam. Az utolsó pillanatban vették ki a vakbelemet, ahogy a doki kitette a vesetálra szét is csattant, ha 5 perccel később kerülök szike alá, akkor perforál és arra ráment volna a lányom!!!!

úgyhogy én azt javaslom, irány a doki...

2009. febr. 22. 22:07
 10/28 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nem kellene annyit izgulnod! Biztos nincs semmi baj! Amíg nem vérzel és barnázol addig nem kell aggódni. Egyébként meg a női test és a méh úgy működik, hogy ha a méhben ciszta van és közben kialakul a terhesség a méhben beindul az öngyógyító folyamat a terhesség hatására, ami azt jelenti, hogy a magzatod mindentől védve van a méhedben. Nyugodtan utána nézhetsz. Nyugi. Nekem is szokott lüktetni és szúrni a hasam, ez normális a terhességgel járó dolog, hiszen a méhed nő, az izmok nyúlnak és ezeknek ez a tünete. Fő, hogy ne idegeskedj. Nyugalom!!!!! 100X is nyugalom! Jó babavárást!

13+5 hetes kismami

2009. febr. 22. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!