Ez mi lehet? 38 hetes vagyok. Lehet hogy készülődik a babám? Egyik pillanatról a másikra úgymond, elkezdett fájni a derekam kb 1 órája, a jobb combomnál a forgóm, és még a hasam alja is húzódik nagyon, a lábamat nem tudom felemelni szinte.
Olyan mintha izomláz lenne de mégsem. Nem emlékszem hogy bármivel meghúztam volna vagy rosszat mozdultam volna. Mai uh-n azt mondták hogy faros a babám. A 36. hét előtt sok jóslóm volt, aztán azóta néha-néha volt erősebb görcs, de igazából nagyon jól vagyok. De most ez, nagyon fura. És be is keményedik a hasam ha állok.
Tapasztalt már valaki ilyet? Aggódjak? Vagy felesleges, mert lehet csak tényleg rosszul mozdultam amit esetleg észre sem vettem?
Köszönöm. Nem tudom hogy magnézium hiány-e, mert eddig nem volt ilyen, pedig 36. hét előtt sokat szedtem, de azóta semmilyen problémám nem volt.
Lehet hogy úgy mozdult a babám hogy nyom valamit.
Csak ami szokatlan, hogy kisugárzik a fenekembe és a combomba is és hírtelen jött és azóta is tart. Remélem minden rendben.
A csomagom startra készen áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!