40+5 hetes kismama vagyok. Mai nap folyamán már másodjára öntött el a folyás (átlátszó) annyira, hogy teljesen át kelljen öltöznöm. Valakinek volt hasonló? Miről van ez?
Ilyenkor nem azt kell nézni, hogy hülyének gondolnak!! Már túl vagy a terminuson (kiíráson) , ez lehet magzatvízfolyás is!
Nem mindig van fájás magzatvízelfolyásnál, nekem se volt. Inkább menj be, főleg hogy ilyen közel van! Arra számíts, hogy már valószínűleg -ha magzatívíz, ha nem- bent fognak tartani, mert betöltötted a 40. hetet.
elég érdekes a dokinőd.....
Menj be tényleg nehogy otthon legyen meg a baba.
Jobb "félni"mint megilyedni.
A barátnőm is azt hitte nincs semmi és a korházba már ugy ért be hogy kint volt a baba feje!Még az adatokat sem diktálta be nem volt ideje 2 nyomás volt és kint volt a baba.Nuku fájás!A szivhang nem mutatja a magzatvizet.Tojj rá a dokinőre és menj be!
Nekem pont ilyen volt, amikor szivárgott a vizem. Átlátszó víz, benne kicsi fehér nyálka darabok. És nem, fájásom nem volt. Nem is lett később sem, így én oxitocinnal szültem. Szerintem menj be a kórházba, és nézesd meg magad!
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!