Normális, ha zsibbadnak az újjaim reggelente?
Figyelt kérdés
23 hetes kismama vagyok. Egy hete már minden reggel, sőt van amikor éjjel is erre ébredek, zsibbadnak az újjaim a kezemen. Mitől lehet ez?2008. márc. 28. 14:00
1/6 anonim válasza:
szia.Nekem is ilyen gondjaim vannak,de már lassan 5 hete.Én voltam szívorvosnál is végette de minden ok.Az orvosom szerint arra jutottunk hogy a baba ugy fekszik hogy nyom valami idegszálat és attól van.Sajnos nekem még napközbe is zsibbadnak az ujjaim,sőt egész nap,de már lassan hozzászokok az egészhez.Ne aggódj minden rendben van!!!!29 hetes kismama.
2/6 anonim válasza:
Nem érzed szűknek a gyűrűidet? Nekem így kezdődött a vizesedés, most már reggelente behajlítani sem tudom az ujjaim, a lábam is fel van püffedve a térdemig. Szerintem a vizesedés első jele... állj rá a sótlan étrendre, segít, hogy ne súlyosbodjon.
3/6 anonim válasza:
Igaz ,én nem vagyok kismama,de pár hete naponta többször elzsibbad a bal kezemen a kisújjam.Ez mitől lehet?
4/6 anonim válasza:
Én 23 hetes vagyok,3 hete zsibbad az egyik kezemen 3 újjam.Egyelőre nem vizesedek, de a doki figyelget,azt mondta lehet az lesz a vége,mert kicsit korai ez a tünet.De az miatt is van hogy a keringés nem olyan a szervezetben.Remélem nem lesz gond nálad sem,dokidnak említsd meg,nekem említette hogy majd ad valami gyszert,ha nem szűnik, és gondom lenne, de nem nagyon szeretnék szedni bogyót.Minden jót!
5/6 anonim válasza:
Annyira birom, h a dokik egy reszenek fogalma sincs, miert erezzuk ezt a zsibbadast :(
Nekem is vegig kellett menni jo par tudoron, mig vegul az egyik a vilag legtermeszetesebb mosolyaval mondta, h un. Carpal-tunnel szindroma ez, terheseknel gyakori.
A zsibbadast az enyhen (nem kell nagyon vizesnek lenni ehhez) duzzadt szovetek okozzak, eknyomjak azt a "csatornat" a kezben, amiben az idegek futnak, ezert a zsibbadas. Ha megszulunk, elmulik. Gyakori, h nem az egesz kez zsibbad, csak nehany ujj, a kisujjtol szamitva.
Akinek terhesseg nelkul van, kezelheti, orvoshoz kell menni. A terheseket nem kezelik, mert absz. artalmatlan, es magatol elmulik majd.
6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat. Nagyon hasznos infókat kaptam tőletek. Nektek is boldog babavárást és minden jót.
2008. márc. 28. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!