26 hetes vagyok de eszmeletlenul gorcsol a derekam es a hasam, ugye ez meg nem vezethet kora szuleshez? Bevagyok parazva.
Figyelt kérdés
2011. dec. 23. 20:35
1/10 anonim válasza:
De igen.Mióta tart?Menj be az ügyeletre!
2/10 anonim válasza:
Hívd fel az orvosod, vagy menj be a kórházba ahol szülni fogsz. Mindenképp lásson még MA orvos. Remélem nem lesz semmi gond. Vigyél magaddal kórházi csomagot, mert valószínűleg bent kell maradnod.Addig is nyugi, mert az idegeskedés nem tesz ilyenkor jót.vnő
4/10 anonim válasza:
Menj orvoshoz, és majd tudasd velünk, hogy minden rendben van-e! Ne idegeskedj, csak ront a helyzeten!
5/10 anonim válasza:
Mindenképp menj be az ügyeletre, lásson orvos!!! De ne gondolj a legrosszabbra! Látom megint van aki tök negatív és egyből azt írja, bent fognak tartani. Egyáltalán nem biztos! Ne idegeskedj!
6/10 anonim válasza:
Ha veszel be plusz magnéziumot, de annak ellenére marad a görcs, akkor ügyelet.
7/10 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat, de nem mentem az ugyeletre mert pihentem aztan egyik pillanatrol a masikra elmult, igaz a gorcsoles sem tartott csak egy par percig de megijjedtem nagyon... lehet ez a nagy karacsonyi sutes fozes takaritas egy kicsit sok volt
2011. dec. 23. 22:34
8/10 anonim válasza:
az is lehet..de nem lenne baj, ha szólnál a dokidnak a legközelebbi vizsgálaton,h mi volt..:)jobb ha tudnak mindenről:)
gratulálok:)
9/10 A kérdező kommentje:
persze szolok neki amugyis mindenert szokatm :)
2011. dec. 23. 23:36
10/10 anonim válasza:
Szia én ugyan így voltam tegnap azonnal mentem orvoshoz aki ágynyugalomra ítélt,csak wc-re mehetek ki egész nap feküdnöm kell meg szednem a magnéziumot 3x2-t.Azt mondta,hogy még egy ilyen görcs és irány a kórház.Feküdj le és ne csinálj semmit!Üdv és Boldog Karácsonyt!30hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!