Ezek a méretek hány hetes terhességnek felelnek meg? BPD: 94,5 mm THQ: 95 mm
38-39 het, viszont ez ilyenkor mar nem jelent semmit, epp ug lehet 36 hetes, mint 41 hetes is a magzat.
Azert, mert ugye szuletnek babak 36-37 cm-es fejkorfogattal is (ez a bdp, vagyis az atmero a bdp) es szuletnek 33 cm-rel is. A Thq pedig a mellkaskorfogat, ami a bdp-vel aranyos, alig szokott elteres lenni a ket ertek kozott, szoval errol szinten elmondhato az, amit a fejkorfogatrol irtam.
Valoszinuleg nagy lesz, marmint a feje biztosan nem lesz kicsi, de lehet, hogy megsem lesz nagyobb az atlagnal, mert nem kotelezo neki 4 het mulva szuletnie, szulethet 2 het mulva is, addig mar rengeteget nem fog noni. :)
Elore ezt nem tudhatjuk.
Egyebkent az en nagyobbik gyermekem 37-es fejkorfogattal szuletett, sulyban kicsivel 4 kg alatt volt, de hosszu is volt. A feje, mellkasa nagy volt, ez teny.
O 39. het vegen szuletett meg.
Nem volt gond a feje miatt szulesnel, igen rovid vajudas volt (3 ora) es mivel ugye elore nem lathattuk, hogy mekkor lesz a feje, igy megprobaltuk a gatvedelmes szulest. Emiatt a kitolasi szakasz kicsit hosszabb volt, de nem vagtak, nem repedtem es sikerult igy megszulni, pedig tenyleg vastag volt.
(En pedig nem vagyok egy osasszony tipus, tobb gyerek utan is 90-es a csipom, vekony is vagyok, megsem volt semmilyen elakadas.)
Szoval ne izgulj elore!
Sok egeszsegete es gyors szulest neked!
Elso valaszolo voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!