A folyás lehet jele a terhességnek, azt leszámítva, hogy fertőzést is jelenthet?
Figyelt kérdés
Ma van a ciklusom 31. napja. Sosem szokott 28 napra megjönni, mindig össze-vissza van.2011. dec. 6. 19:39
1/2 anonim válasza:
Nekem terhessegem alatt volt feher folyasom ,.de attol en meg az elejen nem tudtam hogy terhes vagyok,.hisz allandoan felvoltam fazva.es mint tudjuk ha mi nok felvazunk ,.folyasaink is van.,es ha ossze vissza van a mensid akkor meg nincs miert agodj hisz mint irtad is nem rendszeres ,.es attol hogy van folyasod meg nem jelenti azt hogy terhes vagy.ha kesik a menszid ugy 10 napot akkor mar lehet valami a levesben:-)de amugy terhes noknek altalaban mind nek van folyasa,.
2/2 anonim válasza:
Szerintem nem hasonlít vagyis nekem nem!A terhességi nagyonsok nekem olyan érzés mintha kicsit becsorogna a pisi és sűrű fehér krémes.Általába akkor távozik ha sétállok vagy cipekedek vagy legugolok és felállok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!