Kinek hány hetesen mozdult meg először a picur? (Hogyan, mit éreztetek ilyenkor? ) Ezt követően milyen gyakoriak voltak a mozgolódások?
szia a kisfiammal pont 18 hetes voltam most pedig a kislányommal 14 hetes!
Aztán szinte naponta éreztem csak néha de mindig erősebben és ahogy telt az idő egyre erősebben!!
Most pedig már majd kirúgja a hasam!
Boldog babavárást!
34hetes kismami
Nekem az elso babam.15 hetesen mozdult meg.De napok teltek el hogy megsem mozdult.olyan pici volt hogy ritkan lehetett erezni.Olyan volt mintha kis buborek szalt volna folfele.Aztan egyre tobbet ereztem ahogy teltek a hetek.De legtobbszor csak fekve majd neha ulve is.Aztan mikor mar eleg nagy lett 25 hetes kora folott akkor ereztem rugasokat.
Minden jot nektek!
18 hetes volt. Tisztán emlékszem. A születésnapomon történt, meg is könnyeztem. (este fél 7 volt, a híradó kezdődött.) Feledhetetetlen pillanat volt, mint azóta minden ami a babával kapcsolatos.
Utána minden este mocorgott. A vége felé kevesebbet, de nagyobbakat rúgott.
Én 17 hetesen éreztem először. Furi, de jó érzés volt. Aztán a 20 héttől úgy beindult, hogy a terhesség végéig mocorgott.
Azóta sem áll meg, most 4 hónapos. :) :)
Szisztok!Köszönöm a jókívánságokat:-D
Tehát akkor nem gond,ha nekem is megmozdult kb.10 napja, de most napok óta nem érzem őt? Aggódom!! Én is simizem, és beszélek hozzá, de ő nem akar "válaszolni"...:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!