Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek hány hetesen mozdult...

Kinek hány hetesen mozdult meg először a picur? (Hogyan, mit éreztetek ilyenkor? ) Ezt követően milyen gyakoriak voltak a mozgolódások?

Figyelt kérdés
2009. máj. 19. 13:40
 1/9 anonim ***** válasza:

szia a kisfiammal pont 18 hetes voltam most pedig a kislányommal 14 hetes!

Aztán szinte naponta éreztem csak néha de mindig erősebben és ahogy telt az idő egyre erősebben!!

Most pedig már majd kirúgja a hasam!

Boldog babavárást!

34hetes kismami

2009. máj. 19. 13:43
 2/9 anonim ***** válasza:
az én manóm a 16 héten belerúgott a kezembe.Azóta minden nap éreztem a rugdosását,ami a vége felé már nem pici volt...sőt!:)
2009. máj. 19. 14:11
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem az elso babam.15 hetesen mozdult meg.De napok teltek el hogy megsem mozdult.olyan pici volt hogy ritkan lehetett erezni.Olyan volt mintha kis buborek szalt volna folfele.Aztan egyre tobbet ereztem ahogy teltek a hetek.De legtobbszor csak fekve majd neha ulve is.Aztan mikor mar eleg nagy lett 25 hetes kora folott akkor ereztem rugasokat.

Minden jot nektek!

2009. máj. 19. 14:13
 4/9 anonim ***** válasza:
Szia ! Nekem 15+4 hetes voltam mikor egy reggel éreztem egy apró buborékra hasonlító valamit .Utánna eltelt egy hét, és egy héten 2* éreztem őt. Ahogy teltek a hetek egyre többször de keveset éreztem . A 20.héttől lett erősebb és szinte minden nap éreztem őt .Most 23 hetsek vagyunk és egy nap többször érzem a mozgását és rúgását Nem szereti ha felébresztem egy pocak simogatás miatt. Olyankor kicsit durvábban reagál erősebben rúg.Nagyon jó érzés érezni Őt.
2009. máj. 19. 14:29
 5/9 anonim ***** válasza:

18 hetes volt. Tisztán emlékszem. A születésnapomon történt, meg is könnyeztem. (este fél 7 volt, a híradó kezdődött.) Feledhetetetlen pillanat volt, mint azóta minden ami a babával kapcsolatos.

Utána minden este mocorgott. A vége felé kevesebbet, de nagyobbakat rúgott.

2009. máj. 19. 14:40
 6/9 anonim ***** válasza:

Én 17 hetesen éreztem először. Furi, de jó érzés volt. Aztán a 20 héttől úgy beindult, hogy a terhesség végéig mocorgott.

Azóta sem áll meg, most 4 hónapos. :) :)

2009. máj. 19. 15:29
 7/9 anonim ***** válasza:
15+6 napos voltam, mikor először éreztem egy kis kaparászást és csikit. aztán volt olyan, hogy 2 és fél napig semmi nem volt. Mostanában már elég aktív, rendesen rugdos, ha felvan! Imádom érezni, mindig megsimizem a pocakomat és beszélek hozzá! :)
2009. máj. 19. 15:46
 8/9 A kérdező kommentje:

Szisztok!Köszönöm a jókívánságokat:-D

Tehát akkor nem gond,ha nekem is megmozdult kb.10 napja, de most napok óta nem érzem őt? Aggódom!! Én is simizem, és beszélek hozzá, de ő nem akar "válaszolni"...:-(

2009. máj. 20. 09:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem 18 hetesen mozdult meg, és volt hogy 2 napig nem, aztán 1et 2őt rúgott.Nem rendszeresen.
2009. máj. 28. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!