Lehet guttalax cseppet szedni állapotosan?
Szia!!
Kimásoltam neked a betegtájékoztatóból, de ha többet akarsz róla tudni, a neten rengeteg dolgot találsz még róla
Terhesség, szoptatás
A készítmény hosszú múltra visszatekintő alkalmazása során nem észlelték, hogy a terhesség ideje alatt kedvezőtlen vagy ártalmas mellékhatásokat okozna. A terhesség ideje alatt azonban csak orvosi javaslatra szabad bármilyen gyógyszert bevenni - ez alól a Guttalax sem kivétel. Bár nincs bizonyíték arra vonatkozóan, hogy a Guttalax kiválasztódna az anyatejbe, a készítmény alkalmazásának ideje alatt ajánlott mellőzni a szoptatást.
Szia!
Úgy tudom hogy hashajtót nem igazán lehet terhesség alatt szedni, mert alhasi vérbőséget okoz, ami vetéléshez ill. koraszüléshez vezethet, azt nem tudom a guttalaxra is igaz-e ez. Ha megfelelő mennyiségű rostot fogyasztasz, akkor gondold át megfelelő mennyiségű folyadékot iszol-e, ill. késő du. és este igyál sok folyadékot egy másfél liter ásványvizet v. gyümilét nekem az segített, reggelre lett inger és produktum is.
Szia!
Hány hetes vagy?
Ha már a második trimeszterben vagy akkor max 38 fokos meleg fürdő és egy jó saláta oliva olajjal. Nekem ez vált be 3 nap után.
Aztán elkezdtem minden nap tornázni és legalább 1 müzli szeletet eszek naponta. Azóta semmi gondom.
Került a kakaós dolgokat, kávét, banánt és a sok kenyeret.
Üdv: 24 hetes kismami
Szia!
A guttalax cseppetén sem ajánlanám, mert biztos, hogy okozhat alhasi vérbőséget.Mikor én kórházban voltam, a kismamáknak a stadalax drazsét adták, de nekem az sem vált be.Én kb.15 éve szenvedek székrekedéstől, és elhiheted, hogy szinte nincs olyan dolog, amit nem próbáltam ki.Én napi 3-4 liter vízzel/nap működöm évek óta, tehát az én problémám nem a folyadékhiánytól, se nem a rostszegény táplálkozástól van.Állítólag pszichés(egy természetgyógyász szerint)A helyzet az, hogy ezért rettegtem a terhességtől, h mit fogok tenni.Jelenleg a 28.hétben járok, az egyetlen dolog, ami segít, és lehet a terhesség alatt is használni a keserűsós-glaubersós gyógyvíz.Mira, HUnyadi, vagy Ferenc József.Ha a gyakorikérdések honlapján beírod a keresőbe,hogy keserűsó, kiad 4 kérdést ezzel kapcsolatban, ezekből egyre válaszoltam, ahol leírom, én hogyan használom.De érdemes megnézni a honlapjukat(medaqua), ott nagyon részletesen le van írva a gyógyhatásuk.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!