Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Menstruáció szerű fájdalom 23...

Menstruáció szerű fájdalom 23 hetesen?

Figyelt kérdés
Második babát várom, de az elsőnél nem tapasztaltam ilyet.Kb. 1 hete kezdődött,nem minden nap,2-3 percig érzem. Olyan menstruáció szerű, vagy nem is tudom olyan mint amikor anno jóslófájások voltak, vagy ahhoz hasonló.Méhösszehúzódás lehet? Jövőhét kedden megyek orvoshoz mindenképpen megemlítem neki. Lehet ebből gond, vagy ez előfordul többedik terhességnél?
2011. dec. 21. 22:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Én is ugyan így mondtam a dokinak,hogy megfeledkezek,hogy terhes vagyok azt hiszem hogy meg fog jönni.Azt monda szedjek magnéziumot,napi 3-at.
2011. dec. 21. 22:10
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen, de nem adott ra semmit a doki. azert emlisd majd meg.
2011. dec. 21. 22:20
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkepp mondd el a dokinak, tudjon rola. En is kb 23 hetesen ereztem eloszor ilyet, de nem csak 2-3 percig, ijeszto volt, be is rohantunk az ugyeletre. De nem volt baj. En mar 27 hetes vagyok, es egyre rosszabb, allandoan faj a hasam, mindig maskepp, de faj. Nekem is 2. terhesseg, elsonel semmi hasonlo nem volt. Amikor erzed, tedd a kezed a pocakodra. Ha nem kemeny, akkor nem mehosszehuzodas. Nekem nem fugg ossze a fajas a kemenyedessel. En azt tapasztalom, h ennel a terhessegnel minden nyavalya utoler, ami csak terhesen johet.

Minden jot, szep babavarast!

2011. dec. 21. 23:02
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem a 3. terhességem. Nekem a 21. héten kezdődött. Az első kettőnél nem volt ilyen. Sajnos a magnéziumtól hasmenésem lett. Maradt a sok pihenés és,ha nagyon görcsölök Nos-pa. Kórházban is azt kaptam,de a pihenés és a nem meg erőltetés csodákra képes. Egyre ritkulnak. Sok minden fejben dől el. Ha keményedsz ,görcsölsz vagy feszül akkor simogasd a pocidat folyamatosan és dúdolj valami kellemeset a babának. Hidd el segíteni fog... Boldog babavárást.
2011. dec. 22. 07:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Én pár napja kezdtem érezni mensis fájásokat, volt, hogy két órán keresztül, szakaszosan fél-egy percig, ma voltam dokinál azt mondta a külső méhszáj egy centire kinyílt, sok pihi és magnézium napi 3X2 ja és no szex. 28.héten vagyok, második baba, doki mondta második terhességnél előfordul, hogy hamarabb kezd kinyílni, de még így is elhúzhatom pár hétig bőven.
2011. dec. 22. 11:23
 6/8 anonim ***** válasza:

Én is ma voltam dokinál, 27 hetes vagyok es hetek óta fáj a hasam. Igaz nem mindig mensisen, de fál, állandóan. Ezért 19. hét óta többször nézték a méhszájat, de az azóta is változatlan, 1 ujjbegynyire van nyitva. De nekem is 2. terhesség és azt mondják, ez teljesen normális. A lényeg, ne nyiljon tovább.

Szép babavárást és kellemes karaácsonyt mindenkinek!

2011. dec. 22. 11:38
 7/8 A kérdező kommentje:
Húúú, na akkor most az a legjobb ha sokat pihenek...de hát nem könnyű egy pont dackorszakban járó 21 hónapos királylány mellett.... :) Magne B6-ot szedek, és a szex már egy hónapja nincs köztünk mert fájdalmas volt nekem.Remélem nem lesz gond, annyiszor hallom, hogy beindul 30. hét előtt a szülés és nem mindig sikerül visszatartani.....olyan fejletlenek még olyankor ezek a picurok, szükségük van még arra jó néhány hétre még.Remélem még kihúzzuk legalább a 32. hétig vagy tovább. Próbálok vigyázni, nem emelni, meg sokat pihenni míg meg nem néz a doki.Köszi a válaszokat!
2011. dec. 22. 13:50
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ne aggódjál, nem lesz baj! Én mar legalább 3szor hittem azt, h beindult a szülés, de legalábbis azt, h nagyon kinyíltam. Ehhez képest jól bírja a méhszájam, pedig nekem aztán tényleg sokat fáj a hasam, mondhatom állandóan. Nekem is mindig a koraszülés jut eszembe, de megfogadtam, ha most 27 hetesen seem változott a méhszáj állapota, többet nem idegeskedek. Nekem is van egy kislányom, ráadásul semmi segítségem, keveset tudok pihenni.

Minden jót neked!

2011. dec. 22. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!