1/14 anonim válasza:
Ha az lesz az első uh, akkor igen!
2/14 anonim válasza:
A 12-ik heti genetikai UH, az esetek 99%-ban már hasi UH.
3/14 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem volt hüvelyi UH-m, 6+4 hetesen is hasin látszott már minden.
4/14 anonim válasza:
Van, ahol hasi, és van hol hüvelyi.Szerintem doki, és korháza válogatja.Ugyan oda jártam orvoshoz, és kórházvba is UH-ra, 2009-ben még hüvelyit csináltak, most 2011-ben már hasin nézték.Igaz a hüvelyin tisztább még a kép, jobban látszódik minden.
5/14 anonim válasza:
Győrben hasi a 12.uh.Még nekem is azt csinált pedig jó vaskos hasam van.
6/14 anonim válasza:
èn holnap megyek a második babám lesz.
az én dokimnak a hövelyi a jobb UH-ja azzal nagyon pontosat tud csinálni, tuti hüvelyi lesz.
de anyósom aszisztens egy nögyógyász mellett, most karikos hozzájuk utazunk és elvisz babamozizni. az ö fönökének meg a hasi a jobb UH-ja így már most hasit fog csinálni.
7/14 anonim válasza:
Nálunk a 16. hétig hüvelyi uh-t csinálnak.
8/14 A kérdező kommentje:
dehogy első uh-m,milyen h... egy kijelentés volt első válaszoló :D
már 2x láttam a babánkat azok hüvelyik voltak még természetesen.
2011. dec. 21. 12:42
9/14 A kérdező kommentje:
6.válaszoló én is holnap megyek és nekem is 2.babám :)))
2011. dec. 21. 12:43
10/14 anonim válasza:
Első vagyok! Ne haragudj, ha megbántottalak, de nekem így volt, mert egy betegség miatt nem volt egy éve menzeszem, amikor is egy orvosi vizsgálaton közölték, hogy nagyobb a méhem, hüvelyi uh-t csinált, és 11+4 hetes volt akkor a babám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!