Kismamák ti kértetek biokémiai vérvizsgálatot 12hetes uh után?
Figyelt kérdés
2011. dec. 20. 10:25
3/18 anonim válasza:
Én nem kértem, ugyanis ilyenről még nem is hallottam.
4/18 A kérdező kommentje:
szerintem akkor ez csak idén jöhetett be.
nekekm a védőnőm mondta hogy ingyenes majdnem olyan mint az AFP,csak több mindnet szűrnek.
csak félek a fals eredménytől :(
2011. dec. 20. 10:41
5/18 anonim válasza:
Ez a kombinált teszt. Igen, kértem, mert sokkal megbízhatóbb mint az AFP. Már régen van, csak akkor fizetős volt, de valamelyik őssejtes cég szerződést kötött a kórházakkal, és most ők finanszírozzák. Semmi plusz kellemetlenséget nem jelent, (a vérvételen kívül), de hamarabb kiderül ha gond van.
6/18 anonim válasza:
Ha ez valóban a kombinált teszt, akkor kérni fogom. 2 éve pont ingyenes volt, ahol a 12. heti UH-t csináltattam, így megcsinálták. Az integrált már nem kértem akkor 15-20 ezerért, most sem fogom. De a kombináltat érdemes, mert az AFP kb =0. A tv-ben volt szó róla, hogy az afp olyan elavult, kb mintha azt mondanák meg, hogy fiú lesz e vagy lány teherbeeséskor. Ennyit ér annak az eredménye, mégis kötelező.... :o/
7/18 A kérdező kommentje:
úgy higyjétek el hogy már csak nálunk kötelező!
Szegény kismamákat riogatják mindig a rossz eredményekkel!
és ha már negatív lett ez akkor igazán törölhetnék!!
2011. dec. 20. 11:28
8/18 anonim válasza:
Ez a kombinált teszt, ugye? Már nem ingyenes, szeptembertől nem támogatja a TB, nekem a kórházban az UH-n egy 11 ezres csekket nyomtak a kezembe, hogy ha meg akarom csináltatni, akkor fizessem be.
Nem csináltattam meg amúgy.
9/18 A kérdező kommentje:
az hogy lehet??
nekem azt mondták full ingyen van!
2011. dec. 20. 12:13
10/18 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Én múlt héten voltam 12 hetes uh-n a Margit kórházban (szóval elég friss az infó), nekem ott ezt mondták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!