Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valaki próbálta már ezt a...

Adrika kérdése:

Valaki próbálta már ezt a nemet meghatározó tesztet? Bejött? Többi lent!

Figyelt kérdés
[link]
2011. dec. 20. 15:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Utsó vagyok ,még valami, ha egy teszt kimutatja még mensi előtt, hogy terhes vagy, mért ne működne egy ilyen teszt??? Hisz ez is mint a terhességi gondolom hormonszintet mér. Régen a terhességi teszt is újdonság volt, ma meg egy mindennapi dolog. De néztem külföldi oldalakon, ebay stb... sokkal drágább...
2011. dec. 22. 08:02
 12/13 anonim ***** válasza:
46%
ez nem olyan mint egy terhességi teszt, hiszen az azt nézi, van e hcg vagy nincs. tehát egy terhes nő hormonjai mások, mint egy nem terhesé. viszont egy fiút váró kismama, és egy lányt váró kismama hormonjai között nincs különbség!
2011. dec. 22. 13:32
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Már hogy ne lenne különbség. Én pl fiút vártam és borzasztóan szőrösödtem terhesség alatt.

Szülés után kihullott, ez azért volt, mert több volt a szervezetemben a férfi hormon. Lányos anyukákra pl ez annyira nem jellemző.

2011. dec. 22. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!