Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valaki próbálta már ezt a...

Adrika kérdése:

Valaki próbálta már ezt a nemet meghatározó tesztet? Bejött? Többi lent!

Figyelt kérdés
[link]
2011. dec. 20. 15:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy ismerősöm múlthéten próbálta, kislányt mutatott neki, de még doki nem erősített meg semmit, mert "csak" a 11-ik héten jár.
2011. dec. 20. 15:19
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

legjobb tudomásom szerint ezt nem lehet vizeletből meghatározni.

persze a teszt legalább 50% ig hatékony :D:D ennyire vagyok én is jó: szerintem kisfiú!

2011. dec. 20. 15:22
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez nekem is piszkalja a fantaziam, de olyan draga hogy szerintem kihagyom! Meg hat ha a vizeletbol meg lehetne hatarozni a baba nemet akkor mar sokkal hamarabb kiderulne nem?!
2011. dec. 20. 15:46
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem fiú-lány ikreim vannak.

Mit csinált volna a teszt?

pink-kék színben elkezd villogni?:-)

Ezt én nem hiszem el. Újabb valami, amiért kiszedik a pénzt az ember zsebéből.

2011. dec. 20. 15:47
 5/13 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem ez elég drága mulatság, majd az uh mutatja. Vagy nem.

Viszont van szlovákiában egy vizsgálat, amit a 8-9. héten végeznk el, genetikai vérvizsgálat, és mellékesen biztosara megmondja a baba nemét.

2011. dec. 20. 15:55
 6/13 A kérdező kommentje:

Nekem is csak a fantáziámat piszkálja,nem adnék érte ennyi pénzt :)

Kedves Ikres Anyuka!Ez nekem is eszembe jutott :)

Azért ha valaki próbálta,légyszi írja meg,bejött-e neki,ha azóta megvan a baba!

Köszi!

:)

2011. dec. 20. 16:32
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 15:55 bocs az offert de nalam is volt vervizsgalat a 8-9. heten ( szlovakiaban elek) tudod, hogy esetleg, hogy lehet az eredmenybol kideriteni? Mert nekem nem mondtak semmit...
2011. dec. 20. 16:46
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Én kipróbáltam anno, rózsaszín lett. Utánanéztem youtube-on, fórumokon, blogokon és nem találtam egy kéket se. Mind csak kislány volt amivel én találkoztam. Ez már gyanús volt. A fiam amúgy épp 6 hetes, most a kiságyában alszik, szóval nekünk nem jött be.
2011. dec. 20. 16:54
 9/13 anonim ***** válasza:
Én is kipróbáltam úgy a 12.hét környékén,rózsaszínes lilát mutatott.Ma már több orvos is megerősítette,hogy kisfiam lesz:)37heteske
2011. dec. 20. 20:43
 10/13 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

Én próbáltam, fiút mutatott, és fiam is lett.

De pl itt egy videó ez is fiút mutat

:

http://www.youtube.com/watch?v=jD2zZvdHVpE&feature=related

Azért annyira nem életveszélyesen drága... Ha nem mutatja magát egy uh-n se a bab, vagy bizonytalan,vagy korán 10-12 héten kíváncsi valaki...

Én úgy voltam vele, hogy 1000 más dologra elszórhatja az ember a pénzt. persze semmi se 100% csak ha megszületett.

2011. dec. 22. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.