Hogyan közlitek apával a jó hírt, hogy jön a baba? Főleg most Karácsonykpr?
Ma teszteltem,és + lett. Becsomagoltam neki a tesztet, de nem tudom magamban bírom-e tartani szombatig.
Ti mikor,és hogyan mondjátok el??
Mivel én már 1 héttel a mensi elött tudtam hogy babás vagyok,amikor nem jött meg(apa számon tartotta)és kérdezte,"félvállról"odavetettem-ja,el is felejtettem mondani,de nem jött meg és pozitívat teszteltem.Azt az arcot:-))Sajnos nem maradt meg az a baba:-((
Aki most 15 hós ,az pedig úgy történt hogy 2009.december 24-én délelött számoltam a napokat és rájöttem hogy késik 4 napja.Már fél éve vártunk rá,és ez volt az a hónap amikor már feladtam a számolgatást.Ezért tiszta mérges voltam,hogy persze ilyenkor kell késnie és szórakoznia velem ,nem ihatok egy pohár pezsgőt sem nyugodtan.Szóval ilyen "nagy"problémák miatt kiakadtam.Párom mondta lemegy hoz tesztet és akkor megnyugszom.Szóval,pozitív lett,bőgtem,párom röhögött,hogy milyen lüke vagyok!:-))
Én is a kiscipős megoldást javaslom, akaszd fel a fára.
Gratulálok!
Ne haragudj, hogy nem a kérdésre válaszolok.
De én nem bírnám ki szombatig:) Sőt már most tudná :)
Köszönöm a jobbnál jobb ötleteket és történeteket.
Szépen becsomagoltam a tesztet,hogy szombaton megkapja.
De sajna közbejött a reggeli rosszullét,derékfájás,és hát elég ramatyul voltam,úgyhogy reggel megkapta.
Voltám nagy öröm!!!:):):)
:)
A lényeg, hogy most boldogok vagytok, és apa is örül.
Szép babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!