Baj lehet, ha a CTG-t átalussza a baba?
Az én lányom is majdnem minden CTG-én aludt,de engem nem küldtek sehova! Egyszerűen felébresztették,a vége felé lépcsőznöm is kellett.
Azt mondta a dokim azért kell hogy ébren legyen,mert csak így jó a szívhang mérés.
21hós kislány anyukája.
Fú nekem erről az első kórházi ctg jut eszembe. Annyira elbújt a kislányom, hogy azt hitték sos császár lesz ott helyben, műtőig se jutunk el...
Onnantól kb minden nap megnézték, hogy él és egészségesen vigyorog a hölgy:)
11hónapos a kicsi már, semmi baja.
Előtte amikor hetente mentem csak mindig kiküldtek kvért, csokiért, ha nem volt értékelhető a lelet, vagy bökdöstek, rázogattak:) Annyira nyugis a kicsi itt kint is, nem egy kapkodó idegbeteg:) Nyugi.
Vizsgálat előtt vagy közben egyél/igyál valamit. Nálam ez mindig bejött. Míg várakoztam kint,addig azt hittem szétesik a hasam annyira aktív volt a kisfiam,amikor sorra kerültem tuti elaludt... Akkor ittam egyet,vagy ettem egy kocka csokit és láss csodát,felébredt... :)
Amúgy,ha piszkáljátok,akkor sem ébred fel? Nálam a csaj,aki csinálta két oldalról megfogta a hasam erősebben és megmozgatta oldalra.Erre a fiam ideges lett és a vizsgálat végéig meg sem állt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!