23 hetesen lehet érezni, hogy a pociba éppen hol helyezkedik a baba?
Figyelt kérdés
Már többször is éreztem az elmúlt napokban, hogy pl. jobb oldalon sokkal nehezebb, és olyan furi érzés. Olyan mintha keményebb lenne, vagy izomláz lenne ott.2011. dec. 17. 16:34
1/3 anonim válasza:
Nekem 16 hetesen már határozottan rugdosott,pedig azt mondták,főleg első gyereknél nem lehet érezni akkor még. Kinél hogy van, de nálam gondolom sokat számított,hogy eleinte nagyon vékony voltam a rosszullétek miatt. Nyomást itt-ott már kb 12-13 hetesen éreztem, azt mondták ahogy nyúlnak az izomszalagok,azt érzem. Amit te mondasz,az kicsit olyan,mint mikor keményedett a hasam,de az már jóval az után volt,hogy éreztem a mozgást. Magnéziumot szedsz eleget? Nőgyógyászodnak majd megemlíteném a helyedben.
2/3 A kérdező kommentje:
A jobb oldalon olyan furi, és ott mintha keményebb lenne. de csak a jobb oldalon. Az orvosnak majd megemlítem mindenképpen.
Köszi a választ.
2011. dec. 17. 16:52
3/3 anonim válasza:
23 hetesen én is éreztem már, hogy merre jár. Púpokat csinált rám ide-oda :)))
Az, hogy van amikor keményebb attól is lehet, hogy pl. a hátát nyomja oda és nem a kezecskéjét, de azért ezt tényleg jobb, ha megemlíted a dokidnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!