Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 23 hetesen lehet érezni, hogy...

23 hetesen lehet érezni, hogy a pociba éppen hol helyezkedik a baba?

Figyelt kérdés
Már többször is éreztem az elmúlt napokban, hogy pl. jobb oldalon sokkal nehezebb, és olyan furi érzés. Olyan mintha keményebb lenne, vagy izomláz lenne ott.
2011. dec. 17. 16:34
 1/3 anonim ***** válasza:
51%
Nekem 16 hetesen már határozottan rugdosott,pedig azt mondták,főleg első gyereknél nem lehet érezni akkor még. Kinél hogy van, de nálam gondolom sokat számított,hogy eleinte nagyon vékony voltam a rosszullétek miatt. Nyomást itt-ott már kb 12-13 hetesen éreztem, azt mondták ahogy nyúlnak az izomszalagok,azt érzem. Amit te mondasz,az kicsit olyan,mint mikor keményedett a hasam,de az már jóval az után volt,hogy éreztem a mozgást. Magnéziumot szedsz eleget? Nőgyógyászodnak majd megemlíteném a helyedben.
2011. dec. 17. 16:41
 2/3 A kérdező kommentje:

A jobb oldalon olyan furi, és ott mintha keményebb lenne. de csak a jobb oldalon. Az orvosnak majd megemlítem mindenképpen.

Köszi a választ.

2011. dec. 17. 16:52
 3/3 anonim ***** válasza:

23 hetesen én is éreztem már, hogy merre jár. Púpokat csinált rám ide-oda :)))

Az, hogy van amikor keményebb attól is lehet, hogy pl. a hátát nyomja oda és nem a kezecskéjét, de azért ezt tényleg jobb, ha megemlíted a dokidnak is.

2011. dec. 17. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!