Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány dl vízben kell feloldani...

Hány dl vízben kell feloldani a 75g glükózt a cukorterheléshez? Utána mennyi vizet ihattatok a 120perces vérvételig?

Figyelt kérdés
2011. dec. 20. 12:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom hány decis lehetett de jó nagy korsóban kaptam, 3 dl biztos volt, de inkább 4. Enni-inni nem lehet utána, de mehettem ahova akartam csak pontosan érjek vissza a vérvételre (el is mentem postára, bankba...).

És nálunk is mindenkinek ezt csinálják, nem a zsemlés verziót!

2011. dec. 22. 12:34
 12/15 anonim ***** válasza:
2,5, max. 3 dl vízben feloldani, max. 15 perc alatt meginni. Egy fél citrom levét bele lehet csavarni. Enni, inni tilos, amíg az összes vérvétel meg nem történt.
2011. dec. 22. 13:23
 13/15 anonim ***** válasza:

2 dl víz, és hogy ne hányjam ki azonnal, önthettem bele egy kis citromlevet.

Utána semmi vízivás, semmi mozgás.

2 óra múlva megint vérvétel, akkor már lehet inni.

2011. dec. 22. 13:59
 14/15 anonim ***** válasza:
Kaposvaron kb masfel deci (langyos) vizben oldja az a holgy aki a vervetelt is csinalja. Citromlet es poharat kell vinni. Azonnal meg kell inni ott o elotte. Inni lehet es oda mesz ahova csak akarsz. Szerintem senki sem ott varja ki a 120 percet. Ugyanigy volt 2 eve is.
2011. dec. 22. 20:37
 15/15 anonim ***** válasza:
Zalaegerszegen nagy pohárba adják, talán 4 dl is megvan. És borítanak bele bőven citromlevet is, majdhogynem finom. Közvetlenül utána még szabad elmenni pisilni, de aztán két órán keresztül inni, pisilni tilos. Elvileg nem javasolják hogy nagyon mászkáljon a kismama (hátha nagyon meglök a cukor, szédülés, ilyesmi lehet), de nekem pl rengeteg dolgom volt, úgyhogy kocsiba vágtam magam és intéztem amit kellett...
2011. dec. 22. 21:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!