Hány dl vízben kell feloldani a 75g glükózt a cukorterheléshez? Utána mennyi vizet ihattatok a 120perces vérvételig?
Tehát rögtön a cukros oldat után ihattatok-e még sima vizet, s ha igen, mennyit? Illetve a 120perces vérvételig még mennyi vizet engedtek inni, ha engedtek egyáltalán vmennyit.
Azért kérdezem, mert ahogy hallom, mindenhol máshogy csinálják.
2. vagyok
Bő két dl vízben oldják, ill. oldották. Utána lehetett jönni-menni, de enni,inni tilos. Már csak azoknak csinálnak szirupos terhelést, akiknek a zsemle+tej határértékhez közeli vagy akiknek egy korábbi terhessége alatt volt gondja a cukorral. Bp. 18. ker.
Nálunk a honvéd kórházban cukros terhelést csinálnak, nem tej+zsömlét, mindegy hogy hányadik baba.
Án 3 dl vízben oldottam fel a cukrot, de belecsavartam egy fél citrom levét is. SZABAD! nekem a doki és a védőnő is ajánlotta és az első babánál is így csináltam. Így ihatóbb a lötyi. Viszont inni nem ihattam utána semmit.
Szia!
Salgótarjáni vagyok. Itt 2 dl vízben oldják fel. Azt mondták, hogy legvégső esetben, ha hányingerem van, pár korty vizet ihatok! (Ha ugyanis kihányod, meg kell ismételni :( )
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!