Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akiknek volt méhenkívüli...

Akiknek volt méhenkívüli terhessége hogyan alakult a továbbiakban?

Figyelt kérdés
Nem járt félelemmel hogy a következö is az lesz? Bevállalnátok újra a rizikót ha már van gyermeketek?
2011. dec. 20. 10:44
 1/5 anonim ***** válasza:
A nővéremnek most áprilisban volt egy méhen kívüli terhessége.Van egy 6 éves kisfia,és most nagyon akart egy kislány.Nem akart elmenni a 12. hétig orvoshoz,mert már előtte nagyon sok spontán vetélése volt.Egyszer nagyon elkezdett görcsölni,bevitték a kórházba,majd közölte vele az orvos,hogy 2 órán múlt az élete,mert méhen kívüli terhessége volt,és emiatt kialakult nála egy belső vérzés.Fél petefészkét kivették,de azt mondta az orvos,hogy ettől függetlenül lehet még gyereke,ha akar.
2011. dec. 20. 10:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia, na akkor gondolom még nem nyugodtál meg:)!Egyébként előzőnek nagyon sajnálom a nővérét! Nekem is volt egy ismerősöm, akinek méhen kívüli volt. Neki azt mondta a dokija, hogy nyugodtan próbálkozzon újra mert azért ez elég ritka dolog ahhoz, hogy nagyon kicsi esély van arra, hogy egy nőnél mégegyszer előfordul. Szerintem bízz abban, hogy nem lesz semmi gond, mert az a normális, hogy nincs semmi gond. Szóval hajrá!!!!!
2011. dec. 20. 11:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem lombikkal lehett méhen kívülim. Negatív lett a teszt, de lett vmennyi hcg-m. Már akkor mondta az orvos avgy méhen kívüli vagy rosszul fejlődő terhesség. Utána mentem 2-3 naponta vv-re, nőtt a hcg, de lassan, asszem 9 nap múlva látták, hogy a petevezetékben van a petezsák. Addigra fel voltam készülve valami rosszra. Meg is műtöttek, kivették a petevezetékemet,a másik jó (megnézettem akkor). Így nem félek, hogy újra bekövetkezik.
2011. dec. 20. 12:02
 4/5 anonim ***** válasza:
nekem 2010. augusztusában volt, először gyanú, figyelgettek uh-val, megkapartak, majd hazaengedtek, 2 napra rá feszítő hasi fájdalom miatt este 9kor mentem be, és meg is műtöttek akut hassal, ami egy életveszélyes állapot, bal petevezetékemet sajna kivették. fél év kényszerszünet, és 5 hónap próbálkozás után babás lettem. :) nagyon paráztam tőle, hogy jó helyen tapadt-e meg, de minden rendben zajlik hála istennek. most 25 hetes vagyok.
2011. dec. 20. 16:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Sajnos nalam is eletmentö mütet volt, tudtam hogy terhes vagyok es a 7.heten mentem a nögyógyászomhoz. Azzonal kórház, már 1 liter vér volt a hasamban. Semmi fájdalmam nem volt ekkor még semmit nem éreztem.... Ez 3 hete történt. Az orvosok nem bíztattak sok jóval. Azt mondták hogy 11 % hogy legközelebb is méhenkívüli lesz, hiszen heges az egyik petevezetékem. Kérlek írjatok még tapasztalatokat! Köszönöm!
2011. dec. 20. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!