Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Létezhet olyan, hogy az első...

Létezhet olyan, hogy az első uh-on (6 hetesen) volt szívhang és minden rendben, aztán a következőn (10. hét) nincsen szívhang?

Figyelt kérdés

Ezen aggódok...

Terhességi tüneteim rendszeresek, állandó hányinger, hányás és a nadrágokat nem tudom begombolni.

Viszont ilyen félelmeim vannak...

2011. dec. 19. 13:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sajnos létezhet. Sőt sajnos rosszabb dolgok is történhetnek. De ne gondolkodj ilyeneken, feesleges.
2011. dec. 19. 13:28
 2/9 anonim ***** válasza:
Ne stresszeld magad biztos minden okés lessz.:)
2011. dec. 19. 13:31
 3/9 anonim ***** válasza:
Te jó isten....A doki nem mondott semmit???Nekem az első UH minden rendben volt.8 hetesen szétesett és nem volt szívhang.Beutaló a kórházba és abortusz sajnos.A terhes tesztem amit a laborban kötelező volt megcsináltatnom,az + lett,de mondta a doki,hogy ezek már csak a hormonok.Sajnálom,hogy ennyire rosszat írtam,de nekem ez volt.
2011. dec. 19. 13:31
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azzal ártasz a legtöbbet, ha görcsölsz. Kösd le magadat, és tudatosan erőszakosan tereld pozitív irányba a gondolataidat.

Történhet bármi, azonban ilyen alapon minden kismama ezen görcsölhetne.

2011. dec. 19. 13:37
 5/9 anonim ***** válasza:

Nálunk így volt. Meghalt a picink. Nem volt eléggé életerős. Egyből befektettek és megcsinálták az abortuszt.

Világ legnagyobb fájdalmát éltem át, de azóta begyógyultak a "sebeim". Most 5 hónapos a lányunk és a 'testvére' első uh képe pedig el van téve.

Ha egyszer lesz erőm, majd kiteszem a többi képhez a polcra.

Ne stresszeld magad!

2011. dec. 19. 13:40
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszi...

Oké, nem gondolok ilyesmire, tényleg az lesz a legjobb.

Köszönöm a válaszokat, többet nem is várok. :)

2011. dec. 19. 13:46
 7/9 anonim ***** válasza:

és mi van ha az x-edik Uh-n van baj?

amúgy normális ahogy stresselsz. nekem az elsö trimeszterben rettegésem volt a vetéléstöl. voltak éjszakák amiket átrettegtem. aztán elmúlt.

2011. dec. 19. 13:54
 8/9 anonim ***** válasza:

Lányok, csak pozitívan, máshogy nem lehet. Minden rendben lesz, és egészséges gyerkőcök, boldog anyukái leszünk!

Tényleg többet ártunk a görcsöléssel :(

2011. dec. 19. 15:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Azért nem az a tipikus, h baj van. én nem tudom, nekem amíg nincs semmi gond, addig nincsenek ilyen gondolataim.
2011. dec. 19. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!