Létezhet olyan, hogy az első uh-on (6 hetesen) volt szívhang és minden rendben, aztán a következőn (10. hét) nincsen szívhang?
Ezen aggódok...
Terhességi tüneteim rendszeresek, állandó hányinger, hányás és a nadrágokat nem tudom begombolni.
Viszont ilyen félelmeim vannak...
Szerintem azzal ártasz a legtöbbet, ha görcsölsz. Kösd le magadat, és tudatosan erőszakosan tereld pozitív irányba a gondolataidat.
Történhet bármi, azonban ilyen alapon minden kismama ezen görcsölhetne.
Nálunk így volt. Meghalt a picink. Nem volt eléggé életerős. Egyből befektettek és megcsinálták az abortuszt.
Világ legnagyobb fájdalmát éltem át, de azóta begyógyultak a "sebeim". Most 5 hónapos a lányunk és a 'testvére' első uh képe pedig el van téve.
Ha egyszer lesz erőm, majd kiteszem a többi képhez a polcra.
Ne stresszeld magad!
Köszi...
Oké, nem gondolok ilyesmire, tényleg az lesz a legjobb.
Köszönöm a válaszokat, többet nem is várok. :)
és mi van ha az x-edik Uh-n van baj?
amúgy normális ahogy stresselsz. nekem az elsö trimeszterben rettegésem volt a vetéléstöl. voltak éjszakák amiket átrettegtem. aztán elmúlt.
Lányok, csak pozitívan, máshogy nem lehet. Minden rendben lesz, és egészséges gyerkőcök, boldog anyukái leszünk!
Tényleg többet ártunk a görcsöléssel :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!