Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Napi 1 szál vagy fél szál...

Napi 1 szál vagy fél szál cigitől lesz baja a kisbabámnak? A leszokáson vagyok már! 8hetes mami!

Figyelt kérdés
2011. dec. 19. 09:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy jót nem tesz szegénynek...Én évek óta erős bagós voltam, de amint kimaradt a mensim, azonnal abbahagytam-pedig még nem is volt biztos, akár másnap meg is jöhetett volna. A fokozatosság szerintem nem jó módszer, el kell határozni és le kell tenni! Nekem amikor még hiányzott akkor mindig a kicsimre gondoltam és nem volt szívem rágyújtani. Nekem ő adott erőt!
2011. dec. 19. 22:27
 12/16 anonim ***** válasza:
Hát igazság szerint még terhesség előtt le kéne/kellett volna tenni azt a cigit, ugyanis időbe tellik, hogy kiürüljön a szervezetedből pl: a nikotin. De lehet, hogy még más méreganyaggal is így van, amit még tartalmaz... de tényleg mindenképp hagyd abba, minél előbb! Nem fokozatosan kell leszokni, hanem döntsd el, és legyél drasztikus...dobd ki, vagy add oda valakinek, aki dohányzik. A dohányfüstös környezetet is kerüld, az is árt!
2011. dec. 20. 23:33
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Az első hónapban egy nagy osztódó őssejt volt, a 6. hétig a sejtjei korlátlan regenerációra voltak képesek, innentől kezdve specializálódtak szervekké, a 8.hétre már kialakul az idegrendszere is, és teljesen baba formája van. Szerinted árt a babának a cigi, ha 6.-tól a 8. hétig 2 hét alatt fejlődik ki mindene? Ez a baba most éppen küzd az életben maradásáért te pedig azon filózol, hogy segítsed ebben a szinte emberfeletti küzdelemben, vagy inkább hátráltasd. Gondolj bele neki százszorta, ezerszer több és nehezebb melója van, mint neked letenned egy szál cigit. Ha az a csöppség képes és hajlandó arra, hogy küzdjön, akkor ... hát döntsd el. Én erős dohányos voltam, amint megtudtam, hogy terhes vagyok az volt az első gondolatom, hogy uhhh, na most kéne rágyújtanom. Hát...... Majd rá is gyújtok ha már nem szopik a gyerek.......
2012. jan. 13. 20:57
 14/16 anonim ***** válasza:

Árt.Egyébként,aki az első trimeszterben nem szokik le,annak már mindegy,hisz akkor alakul ki minden létfontosságú szerve.Ezért is nem értem ha valaki 20 hetesen tudja eldobni a cigit,mint az egyik kommentelő,az 20 hétig mérgezte a gyerekét,akár betegen is születhetett volna!Tehát szimpla szerencséje van a gyereknek.

Kérdező ma ne gyújts már rá,dobd el a gyereked végett.Még talán nem késő.

2012. febr. 24. 11:34
 15/16 anonim ***** válasza:
Én vagyok az aki a 20. hétig mérgezte a gyerekét! És meg is bántam 100%-ig! Sajnálom, hogy korábban nem ment,az időt már nem tudom visszaforgatni de a lényeg, hogy szerintem jobb később mint soha. Azóta már 5 hónapos kis Tündér és hála Istennek makk egészséges!
2012. febr. 25. 20:59
 16/16 anonim ***** válasza:
Így igaz hála Istennek....
2012. márc. 1. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!