Van akinek nem repedt szét a hasa 2 vagy 3 terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Nekem két terhességem volt,mindkettőt végig vittem 40 hétig. Egyiknél se repedt vagy csíkozódott a hasam, szép sima maradt. Most újra kismama vagyok,bár még az elején tartok. Remélem most se leszek tigris csíkos. Volt valaki így?2011. dec. 18. 18:48
1/6 anonim válasza:
Igen, anyukám :) Én voltam az első baba, majdnem 4 kilóval, aztán jött a 2 tesóm, hasonló méretekkel. Anyu sose volt csíkos, pedig nem vmi nagy darab, 156 cm volt 48 kg-val, mikor én jöttem.
2/6 A kérdező kommentje:
Én is 155 cm vagyok és jelenleg 52kg. A gyerekekkel mindkettőnél 61 kg-mal mentem szülni.
2011. dec. 18. 19:04
3/6 anonim válasza:
Irigyellek :) Én szétrepedtem, a hasam csupa stria :( 54 kilóról 75-re híztam a terhességem során. Biztos vannak még rajtad kívül ilyen mázlisták, egyet én is ismerek, ő már 2 gyerekes :) Én is azt hittem, hogy megúszom, de a 29. héten elkezdtek jönni, először csak 3, aztán 7,9 és ott abbahagytam a számolást :D
4/6 anonim válasza:
Szia. Én a harmadik kisfiamat várom, de én az előző terhességeimnél nem repedt meg a bőröm sehol. Pedig 20kg-t szedtem fel mindkettőnél. 46kg-val kezdtem, és 66-al mentem szülni mindkétszer. Most vagyok 20hetes, szintén 46kg voltam, és már 53kg vagyok. De a bőröm sehol nincs megrepedve. Bízom benne, hogy már nem is fog. Pedig a hasam már elég nagy. Boldog babavárást. 20hkm
5/6 anonim válasza:
Én is 155cm és 52 kg voltam.Az első kettővel semmi a harmadikkal a 37 hét végén kezdtem egy picit repedni,szerencsére 38 hetesen szültem így nem maradt idő a további repedésre.Minimálisan látszik de aki nem tudja nem veszi észre.Amúgy én 15 kg.híztam a harmadik babám pedig 3,40 kg. lett.De szerintem az a pici repedés annak is köszönhető hogy megállás nélkül rugdosott és iszonyú erővel nyomta magát állandóan neki a hasamnak:-)))
6/6 anonim válasza:
en 92kg val mentem szulni es 4450g os 55 cm baba volt bennem,szules utan lementem 63kg ra es a hasamon egy csik nem volt.a mellemen sajnos lettek es a belso combomon is de a combomon mar alig latni.Szerintem bortol fugg es ha eddig sem volt gondod eztan sem lesz.jo babavarast neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!