Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, nektek is száradt a...

Kismamák, nektek is száradt a mellbimbótok?

Figyelt kérdés
Még csak 7 hetes vagyok,de a mellbimbóm kezd száradni.Mitől lehet ez?Vagy ez megszokott?
2011. dec. 18. 17:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is szárad, hámlik meg ilyenek. Meg rettenetesen viszket gondolom a hámlás miatt. Ja és mindez a 22. héten. Tetézve azzal, hogy kevés nedv is szivárog belőle, ami meg beleszárad a tetejébe. Sokszor úgy vakarózok, mintha valami parazitám volna :)))
2011. dec. 18. 17:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem is száradt, viszketett már ilyen korán is. Hogy mitől lehet nem tudom, de még mai napig előfordul.
2011. dec. 18. 17:37
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Parazita :D de kis aranyos vagy :)) Nekem nem viszket csak hámlik vagy mit csinál.
2011. dec. 18. 17:40
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem is. Ha naponta háromszor kenném, talán egyáltalán nem viszketne, meg hámlana...

14 hkm

2011. dec. 18. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!