Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 39 hetes kismamák! Nektek is...

39 hetes kismamák! Nektek is így volt?

Figyelt kérdés
Kb 2 napja alig éreztem mozogni a babócám most pedig megint bezsongott!egész nap menstruációs fájásaim vannak de teljesen rendszertelenül!A hasam aljába nagyon nyilallik és a hüvelyembe is eléggé!teljesen lent a hasam aljánál nagyon fáj nyom szerintem ez a feje lehet de a hasamon nem látszik semmi hogy lejjebb jött volna!szerintetek?mindjárt szülök igaz?akinek így vagy hasonló volt mennyi ideig tartott hogy kezdődött a szülés?
2011. dec. 14. 14:53
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Mikor aktuális az újabb NST? (Mivel ilyenkor általában 2 naponta van, mára viszont nem írtad, hogy lett volna, akkor valószínűleg holnap...) Akkor majd kiderül!

Boldog babázást és könnyű szülést!

16 hónapos nagylány anyukája

2011. dec. 14. 15:04
 2/9 A kérdező kommentje:
Pénteken megyek NST-re!Ott mi fog kiderülni?Eddig mikor voltam nem mondtak sose semmit!
2011. dec. 14. 15:08
 3/9 anonim ***** válasza:
Szia. Énis 39 hetes vagyok. Nekem ugyanezek vannak, de nekem kb 1 hónapja. Az orvosom szerint még túl is fogom vinni. Pedig rengeteget görcsölgetek...36 hetesen a méhszájam 2100 volt..
2011. dec. 14. 17:01
 4/9 anonim ***** válasza:
2 naponta NST? Nálunk hetente kell menni, aki túlhorja annak kell naponta, persze lehet ez is városfüggő.
2011. dec. 14. 17:02
 5/9 A kérdező kommentje:
itt egy héten 2szer van nst túlhordásnál naponta én sajna nemtudom a méhszáj értékem engem csak egyszer vizsgált a dokim a 20dik héten akkor volt 2000 azóta semmii!pedig kíváncsi lennék!most ezektől a görcsöktől meg a többitől én tágulok/nyílok is kifele vagy nem?
2011. dec. 14. 17:12
 6/9 anonim ***** válasza:

Hát elég furi, hogy az orvos csak egyszer vizsgálta a méhszájadat.

Az NST (CTG) vizsgálat kimutatja, hogy vannak-e fájásaid. Én azt mondom, hogy készülj fel, bármikor beindulhat.

2011. dec. 14. 18:39
 7/9 A kérdező kommentje:
és ott mit kell nézni hogy tudjam hogy van-e fájás vagy nincs?
2011. dec. 14. 18:59
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

A fájást érezni fogod, illetve az NST-s papírcsíkon észrevehető "kilengések" vannak olyankor.

2011. dec. 15. 14:54
 9/9 A kérdező kommentje:
azok a kilengések nem a baba szívverése hogy mikor felgyorsul jobban kileng mikor lelassul akkor nem?én azt hittem az az?akkor ezek szerint tévedtem ugye?
2011. dec. 15. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!