Vannak itt 21-22 hetes kismamák? Jól vagytok? Mióta mozog a babátok?
Én most vagyok 21 hetes,3.babámat várom,és a 12.héttől érzem mozogni.Sokan megkérdőjelezik,de amikor a 12.héten voltam dokinál,akkor megkérdeztem tőle,hogy a bal oldalon fekszik-e,mert ott érzem picit mocorogni,erre mondta az orvos,hogy nagyon ügyes vagyok,mert valóban azon az oldalon van,és kevesen érzik ilyen korán a babát.Aztán a 15.héttől már nem csak bal oldalon volt,hanem össze-vissza.Múlt héten voltam utoljára vizsgálaton és úgy néz ki,hogy kislány lesz.Már van egy fiam és egy lányom is.
Gratulálok a babádhoz,tudod már milyen nemű lesz?
sziasztok!
én szombaton lépek 21.hétbe, már van egy kisfiam, megint fiu lesz.
Szia én hétfőn töltöttem a 22 hetet, és 16 hét 4 naposan éreztem először mozogni, rugdosni. Első babánk lesz és valószínűleg lány. Egészen jól érzem magam.
Most is rúg de olyanokat hogy már félek később mi lesz:-)
Azért örülök,hogy vagyunk egy páran,legalább megtudjuk osztani egymással az érzéseinket,UH adatokat.Nektek mennyi volt a 18.heti genetikai eredmény?
Nekem bpd:42,2 HC:148 AC:129 HL:259 FL:25,6
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!