Milyen vizsgálatokat végeznek 37hét körül? Ultrahang, nst, stb?
Azért kérdezem mert nekem ultrahangom 31hetesen volt utoljára.Azóta semmi csak vér és vizelet.
Ma voltam orvosnál,vártam hogy adjon beutalót ultrahangra meg nst-re de nem adott.Meg se vizsgált.Rá kérdeztem hogy nem e kéne vagy valami.Erre leoltott hogy ha ennyire értek hozzá akkor kezeljem magam.
Most mit csináljak? Lassan szülök és még azt sem tudom hogy fekszik a babom.Lepény és a méhszáj állapotáról ne is beszéljünk.Van valaki hasonló helyzetben?
37 hetes Kismami
Én még nem tartok ott, de úgy tudom, hogy a 36. héten van még UH! Milyen gáz dokid van...remélem ezért nem kér pénzt??? Én a helyedben kérnék tanácsot a védőnőtől. Nekem egyébként a kórházban a védőnő mindig időben szól, hogy mikor milyen vizsgálat jön, és mire kell kérni beutalót (többször Ő intézte nekem a beutalót is) De a nődokim is mindig figyelmeztet, hogy mikor mi jön...
29hetes kismama
Nekem a 35. héttől hetente van ctg, azon a héten valami kenetet is vett, megállapította, hogy zárva a méhszáj. Ctg után mindig van vizelet teszt és vérnyomás mérés is. 38. hétre írt uh időpontot. Azutánra még semmit. Bár azt én sem tudom, hogy a lepényem hogy áll.
Érdekes milyen dög a dokid!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!