Milyen következménye lehet a babára nézve ha terhességem elsö hónapjában kétszer voltam megfázva? (lázas is voltam)
Lázad csillapítva lezz?
Ha nem volt nagyon magas lázad,ami tartósan fennállt,és nem lett csillapítva, semmi baj nem lesz,ha okozott volna gondot,sztem már kiderült volna,nyugodj meg,nem lesz baj,maga a megfázás amúgy sem okoz semmit,a magas lázra mondják,hogy csillapítani kell,mert vetéléshez vezethet, de látod neked nem volt ilyen.Mennyi idős vagy?
Én is voltam lázas,nincs bajunk , 23 hetesek vagyunk.Szia
Szia! A láz az veszélyes lehet, és mindenképpen csillapítani kell, mert 1-1 szem gyógyszernek kevesebb káros hatása lehet, mint a tartós, magas láznak, ami nagyobb eséllyel, statisztikák szerint magasabb %-ban okoz fejlődési rendellenességet. Ne aggódj, reméljük, nem lesz semmi baj!
Minden jót!
csak egyett érteni tudok az elöttem szólókkal.és még hozzá tenném, én a 8-9.héten voltam influenzás.másfél hétig, de rendesen.tényleg a láz lenn tartása volt a cél.
most már 22hetes terhes vagyok és minden rendben a babával is.
boldog babavárást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!