Sokszor félek, hogy nem tudom végighordani a babámat. Van
ezzel így valaki?
Milyen idős babás vagy? Volt már ne'adja ég rossz tapasztalatod? Mi az amitől konkrétan félsz?
bocs, de így nehéz mit írni..
Üdv. 24 hetes kismama
2009. máj. 18. 11:10
Szia
Én mindig ettől féltem hogy még a 36.hétig se bírom ki a védőnőm tök ki volt hogy miért vagyok ennyire negatív
végül a 39.hét 4.napig bírtuk
Ne aggódj!!!!
2009. máj. 18. 11:11
3/11 A kérdező kommentje:
Bocsi, tényleg nem írtam semmi közelebbit! 36 hetes vagyok, az első babám lesz. Nem tudom, hogy miért van ez a félelem bennem, csak már az is eszembejutott, hogy bemagyarázom magamnak.
Végigrettegtem a várandóságomat sajnos. 12. hét előtt: elmegy a baba, toxoplazma, idő előtti burokrepedés, koraszülés, fertőzésektől való rettegés, köldökzsinór rátekeredik, spontám meghal.... Ebből állt a 40. hét.
Most itt alszik mellettem a babám, 5 hónapos.
Próbálj meg ne aggódni ennyit, mert a babám lehet, hogy ezért, de nagyon érzékeny idegrendszerű.
2009. máj. 18. 11:14
Szia, az első vagyok.
36 hetesen már nincs igazán túl sok aggódni való.
2009. máj. 18. 11:15
Igen, én is félek. Mondjuk én szint emindentől. Még csak 7 hetes vagyok, de a múltkor az orvos azt mondta, hogy még nem lát szívműködést, szóval most ezért izgulok nagyon, hogy beinduljon a kis szíve, utána, hogy megfelelően fejlődjön, ne elgyen baja, hogy ne kapjak el semmilyen betegséget, szóval mindentöl félek... De ez szerintem -habár valamennyire értehtő a félelem- megkeseríti ezt a gyönyörű időszakot.
2009. máj. 18. 11:15
Én szinte végig így éreztem a terhességem alatt.Így inkább rémálom volt 34 hét belőle.Végig fennállt a vetélés a 16.hétig, aztán meg elkezdett nyílni a méhszáj.Pihenés 34.hétig, majd 41.hétig kitartott a drága:o).Remélem a 2. könnyebb lesz.Sok sikert, kitartást és pihenj sokat!Tényleg!!!
2009. máj. 18. 11:17
Megint az első, most látom, hogy félkészen elment a válaszom, bocs.
Szóval itt már tényleg nincs aggódni való, szerintem hangolódj rá lelkileg, mert már nem sok választ el attól, hogy a kezedben tartsad a picidet.
Ne aggódj feleslegesen inkább próbálj meg lazítani! Minden rendben lesz ne izgulj!
Én mondjuk még izgulok, mert most pénteken megyek dokihoz, kicsit problémás vagyok, de bízom benne, hogy minden ok lesz.
Üdv és sok boldogságot
2009. máj. 18. 11:18
9/11 A kérdező kommentje:
Én is pont ilyen gondolatokkal küzdök.Most vagyok 25 hetes, és nekem is már egy hónapja kinyílt a méhszáj, és megrövidült a méhnyak, ezen kicsit beparáztam.Mivel volt már két vetélésem, ezért még plusszba van bennem rossz tapasztalat.Néha a vérnyomsáom is ingadozik, de eddig még nem volt vele túl nagy gond.Én mindig azon agyalok hogy remélem a picikém jól érzi magát odabent.Hát ha én addig eljutok mint te,akkor biztos összetesze a két kezem, te már jó helyen vagy, ilyenkor már akár meg is születhet.Gondold el vannnak babák akik pl. 28 hétre születtek és tök jól vannak.jó szülést.
2009. máj. 18. 13:12
Kapcsolódó kérdések: