Úgy érzem megkattanok jövőhétig! Volt itt valaki hasonló helyzetben?
Tudom már egyszer feltettem egy hasonlót, de annyira ki vagyok feszülve, hogy nem bírok magammal mit kezdeni. Tegnap volt az első UH, elvileg 6 hetes vagyok és 5mm üvolt az üres petezsák.. a doki nem mondott semmi jót, jövőhéten megint UH.. Azóta egyébként sokat gondolkoztam, lehet, hogy 1 jó hétre rá a feltételezett peteérésnek még lehetett esélye a babónak megfoganni később, akkor annyira nem lenne vészes 5 hetesen az 5mm, de NAGYON ki vagyok készülve... Ilyenkor mondják, hogy nyugodjak meg meg minden, de hogy tegyem? Karácsonykor kaparjanak..? Én azt hittem életem eddigi legszebb karácsonya lesz ez..
Akinek van pozitív tapasztalata hasonló ügyben, légyszi írjatok, hogy hátha sikerül lenyugodnom és úgy megvárni az UH-t.. Már arra is gondoltam, hogy nem várok csütörtökig, bemegyek hétfőn, hogy fáj nézzék meg.. annyi idő alatt is nőnie kell.. mert ha nő, akkor mégjobban lenyugszom és nem ártok a babának.. Nagyon buta vagyok..? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!