Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Úgy érzem megkattanok jövőhéti...

Úgy érzem megkattanok jövőhétig! Volt itt valaki hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés

Tudom már egyszer feltettem egy hasonlót, de annyira ki vagyok feszülve, hogy nem bírok magammal mit kezdeni. Tegnap volt az első UH, elvileg 6 hetes vagyok és 5mm üvolt az üres petezsák.. a doki nem mondott semmi jót, jövőhéten megint UH.. Azóta egyébként sokat gondolkoztam, lehet, hogy 1 jó hétre rá a feltételezett peteérésnek még lehetett esélye a babónak megfoganni később, akkor annyira nem lenne vészes 5 hetesen az 5mm, de NAGYON ki vagyok készülve... Ilyenkor mondják, hogy nyugodjak meg meg minden, de hogy tegyem? Karácsonykor kaparjanak..? Én azt hittem életem eddigi legszebb karácsonya lesz ez..

Akinek van pozitív tapasztalata hasonló ügyben, légyszi írjatok, hogy hátha sikerül lenyugodnom és úgy megvárni az UH-t.. Már arra is gondoltam, hogy nem várok csütörtökig, bemegyek hétfőn, hogy fáj nézzék meg.. annyi idő alatt is nőnie kell.. mert ha nő, akkor mégjobban lenyugszom és nem ártok a babának.. Nagyon buta vagyok..? :(

2011. dec. 16. 13:49
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Hu nagyon sajnálom ez borzalmas nagy kitartást kivánok és remélem nagyon nagyon hamar jön hozzátok a golya...nagyon drukkolok remélem most sikerül a drukkom!Irj majd azért hogy mizus veled.nagyon szomoru ez az egész....és ez az egészségügy....3 hónap épp elég barátnőmnek meg azt mondták nem kell várni az első mensit kell csak mert ilyenkor sokkal termékenyebb..hát terhes is lett és már meg is szült..sajna az első baba neki is elment...:-( elkezdett vérezni és ezért volt műtét neki.de utánna rögtön terhes lett és egészséges baba született kivánom neked is nagyon drukkolok majd irj.
2012. jan. 11. 15:47
 22/31 A kérdező kommentje:
Köszi! Már jobban vagyok! Hát kíváncsi leszek mikorra jön az a gólya, mert ezen mégegyszer nem szeretnék átesni.. az a laminária pálca... rééémálom volt! A többi nem volt gáz, csak lelkileg.. ahogy leszíjaztak széttett lábbakkal a magasban.. szóval az nem volt kellemes. De fájni csak a pálca fájt, meg a vénám.... Szerintem érezni fogom mikor állok készen, tudom hogy hivatalosan 6 hét a regenerálódása a méhszájnah és egy ciklus a méhnek, ez a minimum, ezt biztos kivárom, aztán tovább úgy is érzi az ember szerintem, hogy meddig várjon.. Köszi a bíztatást! írok majd! :)
2012. jan. 12. 14:33
 23/31 A kérdező kommentje:

egyelőre ez volt a szuper folytatás, konkrétan horror mesébe illik.. el se hiszem..

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

2012. febr. 18. 18:06
 24/31 anonim ***** válasza:
Te jó ég!!!! Én külön olvastam azt a kérdést, de nem gondoltam volna, hogy az is te vagy!!!! Hihetetlen!!! Nagyon sajnálom, hogy ez történik veled! Szurkolok, hogy minél hamarabb véget érjen ez a rossz időszak!!!!
2012. febr. 23. 09:54
 25/31 anonim ***** válasza:

Uramatyám!!Sokáig nem volt netem azért nem irtam..

Ez borzalmas hát én már nem is találok szavakat ha még 50 emberrel történne mindez még az is sok lenne....Hogy a fenébe történhet meg mindez???Majd irj mizus azóta nagyon sokat irtam neked és biztattalak az elejétől fogva meg drukkoltam...Hát nem is tudom komolyan ennél borzalmasabb dolog nem is történhet...Hát a szivem megszakad értetek komolyan mondom!!!Remélem ezek utánn 5 ös ikreid lesznek megérdemled!!!!

2012. márc. 20. 08:20
 26/31 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Megígértem hogy írok. Ma reggel, zebracsíkos tesztem lett.. :) Megint első próbálkozásra. Drukkoljatok, picit aggódom. De a babának nem mondtam még.. :)))
2012. jún. 9. 15:39
 27/31 anonim ***** válasza:

NAGYON-NAGYON GRATULÁLOK!!!!! Szurkolok, hogy minden rendben legyen veletek és végre magadhoz szorítsd majd a kisbabádat!!!!

Néha azért majd írj ide, hogy mi van veletek!!!

2012. jún. 15. 13:29
 28/31 anonim ***** válasza:
Szia gratulálok tiszta szivből már sokszor irtam neked és biztattalak...most is biztatlak rendben lesz minden Irj majd hogy mizus veletek dokihoz mikor mész?
2012. jún. 16. 13:05
 29/31 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm a bíztatást, aranyosak vagytok :))) Ez van most:

[link]

petezsák 15mm, szikhólyag 4mm, baba 4mm szívhanggal. :) Hát.. reménykedünk.. :) 3 nappal mondta fiatalabbnak a terhességet, mint ami számolás szerint, azt mondta el belefér bőven. Drukkoljatok! :)

2012. jún. 28. 15:44
 30/31 anonim ***** válasza:
Én is nagyon drukkolok, nekem holnap lesz 2 hetes a kiscsajszi, mert azóta megszültem :)
2012. júl. 3. 13:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!