Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szül valaki Kazincbarcikán?...

Szül valaki Kazincbarcikán? Kihez jár orvoshoz? Mennyi idős?

Figyelt kérdés
2009. máj. 17. 15:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Én Kazincbarcikára tartozom elvileg, de annyian elrettentettek a kórháztól, hogy inkább a miskolci megyei kórházba mentem. Ott tudok orvost ajánlani, ha érdekel.
2009. máj. 17. 16:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Olvasd el ezt, magáért beszél: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
2009. máj. 17. 16:05
 3/6 A kérdező kommentje:
Ilyenek bárhol történhetnek. De az a több 100 1000 nő akinek nem volt semmi baj szülés alatt az nem írja le, ilyen fogadok történt már miskolcon is nem is egy, és még fog is, és pesten is, meg akárhol is
2009. máj. 17. 16:19
 4/6 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én vagyok az, akinek a történetét bemásolta a válaszoló. természetesen én is azt mondom, hogy ilyen előfordulhat máshol is, csak mindig akivel ez megtörténik, érzékenyebbé teszi a dolog. és én is csak a saját tapasztalatomat tudom leírni, nem a riogatás volt a cél. én most 15 hetes terhes vagyok, és Dr. Pásztor Gábornál fogok szülni, mert benne találtam meg azt az orvost, akiben maximálisan meg tudok bízni. úgy érzem, ha Miskolcra mennék sem bíznék meg másnál jobban.

neked ki az orvosod, és milyen idős terhes vagy?

Boldog babavárást!

Csilla

2009. máj. 17. 17:29
 5/6 A kérdező kommentje:
Szia, én 21 hetes vagyok, és Váradi a dokim, remélem mostmár minden rendben lesz nálad. gondolom extrán veszélyeztetett vagy.
2009. máj. 19. 18:16
 6/6 anonim válasza:

Én, amit hallottam csak henteseknek nevezik őket...

Két barátnőm is majden ott maradt méhen kívüli terhességgel úgy hogy Miskolcon segítettek nekik.

Én biztos nem mennék barcikai orvoshoz.Sajnálom de másnak se ajánlom.

2010. ápr. 13. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!