Másnak is van/lesz rajtam kívül 3 kisfia?
Nekem a 3.még pocakban.
Ti hogy terveztétek, mit szerettetek volna a 3fiu helyett? Bánjátok, hogy három fiu, nincs közte lány? Vagy lesz negyedik is?? :)
ÉN nem bánom egyáltalán hogy a harmadik csemete is kisfiu, és nálunk nem lesz negyedik baba sem.
Én nagyon büszke vagyok rá, hogy három kisfiu anyukája leszek nemsokára. :)
Nemkülönben lennék büszke három kislánnyal sem- ne értsen félre senki, vagy ha vegyesen lennének a gyerekek! :)
Köszönöm a válaszokat, és én mindenkit felfele pontoztam- nem tudom a második válaszolót ki szólta le- de nem én!
MIndenkinek gratulálok én is a fiukhoz!! :)
ELső válaszoló, szerintem nem én vagyok az unokatesód- én februárban szülök egyébként! :)
Én is nagyon örülök, hogy lett harmadik baba, és tökjó hallani, hogy máshol is így van ez!
A hármasikres sztorik nem semmik!! :)
Egyébként én az első gyerekemet vártam nagyon lánynak, de fiu lett, és utána már olyan fius anyuka lettem én is.
Egyébként az sem baj, hogy valaki kicsit jobban szeretne fiut vagy lányt- utána ugyis azt szereti nagyon nagyon akit KAP! A gyerek egy ajándék, csak egészséges legyen!!
Mindenkinek köszi mégegyszer, soksok boldogságot fiukhoz lányokhoz!!

Két lányom van, tervezünk 3. babát is, remélem ő is lány lesz :) Olyan jó lenne 3 lányos anyukának lenni :)
Férjem is jobban szeretné.. Persze, ha fiú lesz, az is klassz lesz.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!