Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Másnak is van/lesz rajtam...

Másnak is van/lesz rajtam kívül 3 kisfia?

Figyelt kérdés

Nekem a 3.még pocakban.

Ti hogy terveztétek, mit szerettetek volna a 3fiu helyett? Bánjátok, hogy három fiu, nincs közte lány? Vagy lesz negyedik is?? :)

ÉN nem bánom egyáltalán hogy a harmadik csemete is kisfiu, és nálunk nem lesz negyedik baba sem.

Én nagyon büszke vagyok rá, hogy három kisfiu anyukája leszek nemsokára. :)

Nemkülönben lennék büszke három kislánnyal sem- ne értsen félre senki, vagy ha vegyesen lennének a gyerekek! :)

2011. dec. 14. 13:14
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, és én mindenkit felfele pontoztam- nem tudom a második válaszolót ki szólta le- de nem én!

MIndenkinek gratulálok én is a fiukhoz!! :)

ELső válaszoló, szerintem nem én vagyok az unokatesód- én februárban szülök egyébként! :)

Én is nagyon örülök, hogy lett harmadik baba, és tökjó hallani, hogy máshol is így van ez!

A hármasikres sztorik nem semmik!! :)

Egyébként én az első gyerekemet vártam nagyon lánynak, de fiu lett, és utána már olyan fius anyuka lettem én is.

Egyébként az sem baj, hogy valaki kicsit jobban szeretne fiut vagy lányt- utána ugyis azt szereti nagyon nagyon akit KAP! A gyerek egy ajándék, csak egészséges legyen!!

Mindenkinek köszi mégegyszer, soksok boldogságot fiukhoz lányokhoz!!

2011. dec. 14. 16:50
 12/15 anonim ***** válasza:
Egyik "ismerősömnek" van 3fia (ikrek) és akkor szült még egy fiút, amikor én. Szerintem nembánja :)
2011. dec. 17. 13:11
 13/15 anonim ***** válasza:

Két lányom van, tervezünk 3. babát is, remélem ő is lány lesz :) Olyan jó lenne 3 lányos anyukának lenni :)

Férjem is jobban szeretné.. Persze, ha fiú lesz, az is klassz lesz.

2011. dec. 17. 14:06
 14/15 anonim ***** válasza:
nekem van egy 13 éves , és egy 11 éves kisfiam én elváltam a nagy fiam apjával él a kicsi meg velünk újból férjhez mentem és várom a 3. babám aki úgyszintén kisfiú lesz dec. 23-ra vagyok kiírva már csak 1 hét, de a férjemnek ö lesz az első és így megbeszéltük hogy majd 3-4 év múlva lesz még 1 baba is remélhetőleg kislány. Mindenkinek boldog babavárást és könnyű szülést:))
2011. dec. 17. 16:47
 15/15 anonim ***** válasza:
Anyósom három fiút szült, bár vágyott lányra is, így örökbe fogadott. Igazából nem bánta,hogy fiai vannak. Nekem már két fiam van, most várjuk a harmadikat,de szerintem tuti fiú lesz ő is. Megérzés. Mindkettőnél megéreztem. Nem lesz baj,ha ő is fiúnak születik, már van gyakorlatom kukacok terén...
2011. dec. 17. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!