Másnak is van/lesz rajtam kívül 3 kisfia?
Nekem a 3.még pocakban.
Ti hogy terveztétek, mit szerettetek volna a 3fiu helyett? Bánjátok, hogy három fiu, nincs közte lány? Vagy lesz negyedik is?? :)
ÉN nem bánom egyáltalán hogy a harmadik csemete is kisfiu, és nálunk nem lesz negyedik baba sem.
Én nagyon büszke vagyok rá, hogy három kisfiu anyukája leszek nemsokára. :)
Nemkülönben lennék büszke három kislánnyal sem- ne értsen félre senki, vagy ha vegyesen lennének a gyerekek! :)

Nem te vagy az unokatesóm? :)
Januárra van kiírva a harmadik kisfiával és nagyon boldog. Olyan jó ránézni. Ő azt élvezi, hogy anya, nem pedig hogy lányos vagy fiús anya, egyszerűen csak egy szép, kedves anyuka, aki odavan a gyerekeiért bármilyen neműek is.
Szóval sok boldogságot, mert így is szép az élet!

Anyósomnak három fia született. Mindig mondta, hogy a harmadikat (a férjemet) már nagyon lánynak várta (na nem mintha így nem szerette volna). Én meg mindig mondom neki, hogy én meg örülök, hogy pasi lett és most itt van nekem. :)
Amúgy anyósom már kapott két lány unokát, úgyhogy most a 3 fiával és a 2 lány uncsival is nagyon boldog. Oké, oké, várnia kellett 30 évet egy lányra, de azt mondja megérte. :)
S mind a három fiát nagyon szereti.

A szomszédunkban,szeptemberben született a 3. kisfiú!Ők nagyon kicsi lányt akartak....
A barátnőm (neki is 3 kisfia lett októberben) viszont majd kiugrott a bőréből,mikor megtudta,hogy a harmadik is kisfiú! :)
Gratulálok!
Én a második kislányomatvárom,és mi kicsi fiút szerettük volna,de már beletörődtünk,sőt én a lelkem mélyén tudtam...
Sok boldogságot! :)

Nagyon szeretem mindhármat és hiába fiúk, teljesen más személyiségek.
De IGEN szeretnék/szerettem volna kislányt!!! Lesz negyedik egész biztos (ha ad még a Jóisten nekünk babát:)) csak nem most. Szerencsére még van egy 5-6 évem szülni (azért 40 felett már nem szeretnék). Remélem kislány lesz, persze ha fiú akkor se lesz baj, de azért magunknak bevalljuk hogy egy kiscsajszi lenne jó így a "végére".

Gratulálok! :)
Mi most várjuk a harmadik babánkat a két gyönyörű fiúnk mellé, de még nem derült ki, hogy milyen nemű...
Egyáltalán nem leszek oda, ha ő is fiú lesz :)), sőt...
furcsa is lenne egy lányka :)
25 hetes anyuka

Gratulálok hozzájuk!
Azért írok, mert eszembe jutott egy sztori, arra a kérdésedre, hogy másnál lesz-e 4. csak azért, hogy lány legyen.
A barátnőm kolléganőjének 3 kisfia született, és szerettek volna egy kislányt is, így csak bevállalták a 4. gyerkőcöt is. (Anyagilag sem volt gond nekik). Nos, spontán terhességgel hármas ikrei lettek, de 1 lányocska lett benne!:-)

Az én anyósom is mindig is szeretett volna egy lányt, de nem így hozta a sors. De nem tűnik csalódottnak és boldogtalannak. Mondjuk, ha az lenne az nekem furcsa lenne, mert nem a neme miatt szeretem a gyerekeket, hanem saját magukért.
Én még egy olyan történetet tudok, hogy 1 kisfiú után lettek hármasikrei az anyukának, és mind fiú lett végül.
Másodiknak: érdekes, hogy lepontoztak. Kinek mi a baja azzal, ha valakinek az anyósának három fia van és szereti őket? Vagy az a baj, hogy egy nő örül, hogy megtalálta a párját, aki mellesleg a harmadik fiú egy családban?
Mi itt a rossz?
Bocsi, csak néha nem értem miért pontozgatnak le történeteket az emberek.

Nekem eddig ket fiam van, viszont tervezunk harmadik gyereket. Megmondom oszinten, hogy en szinte biztos vagyok benne, hogy fiu lesz es orulok neki.
Nem azert, mert nem orulnek a lanynak is, csak en valamiert mar elso gyerek elott is ugy ereztem, hogy engem egesz eletemben pasik fognak korulvenni. (Batyaim vannak, suliban/munkahelyen is altalaban ferfias tarsasagba kerultem, stb.)
Masodik gyereknel is ereztem, hogy fiu lehet.
Eleve ugy beszeltuk meg a ferjemmel, hogy fiu nevet en valasztok, lany nevet O.
O is orul a ket fiunak, de harmadikkent remenykedik lanyban, en szinte biztos vagyok a fiuban. Majd meglatjuk. :) Van meg ket fiunevem tartalekban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!