Anyukák válaszát várom. Ti mennyit híztatok a csemetéitekkel a terhesség alatt?
Figyelt kérdés
2011. dec. 13. 20:06
21/30 anonim válasza:
1.vel 7kg - diabéteszes voltam
2.nál 3,5kg-nál tartok a 24.héten, szintén diétáznom kell most is.
22/30 anonim válasza:
9 kg.
Szülés után egy héttel az indulósúlyon.
Szoptatás alatt 10 kg hízás.
Most 11 hónapos, 8 ment le eddig.
23/30 anonim válasza:
1. 25 kg, 3 honap alatt ment le
2. 11 kg 2 honap alatt ment le
Szoval tul sok kulonbseg utolag nincs...
24/30 anonim válasza:
13 kg.-t. 1 éves a lányom ugyanannyi vagyok, mint a terhesség elött, csak sokkal szélesebb lett a csípőm.
25/30 anonim válasza:
21 kilót híztam (4. héttől feküdnöm kellett, anyósék meg betegnek hittek :))
19 hónap alatt ment le (bár kevesebbig sikerült a fogyás,mint a terhesség előtt voltam)
1 hónapra rá lettem terhes 19 hetes vagyok és még mindig minusz 2 kilónál járok!
Az első 16 hétben nagyon rosszul voltam és volt hogy 6 kilóval is kevesebb voltam mint a kiindulósúlyom...
Szóval most teljesen másképp alakul,de most nem is vagyok veszélyeztetett
27/30 anonim válasza:
1. picimmel 10 kg, 2.-kal 32 hetesen +3,5 kg.
28/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkine! :)
2011. dec. 14. 10:19
29/30 anonim válasza:
8kg-ot hízatam.(nagy túlsúllyal kezdtem) 22 hós a fiam és 15kg-mal vagyok kevesebb,mint amikor vele teherbe estem.Jövőre tervezzük a tesót-remélem vele sem fogok sokat hízni...
30/30 Lulababa válasza:
2 kilot...a baba meg mar most nagyobb mint a rendes koranak megfelelö meret..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!